Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά ένας άνδρας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Ο άνδρας κατέληξε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου. Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του. Με βάση τις πληροφορίες που έχουν φτάσει ο άνδρας ήταν 44χρονος Έλληνας Ρομά. Τα σημάδια στο σώμα του όταν έφτασε στα εξωτερικά ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου δείχνουν ότι ο άνδρας ξυλοκοπήθηκε άγρια. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο νοσοκομείο έφτασαν συγγενείς του 44χρονου που φώναζαν να αποδοθεί δικαιοσύνη και δεν δίστασαν να φωτογραφήσουν την σωρό του, σε μία απόδειξη για τα χτυπήματα που είχε δεχθεί ο άτυχος άνδρας. Εκεί ήταν η μητέρα του που όταν ειδοποιήθηκε για το τι είχε συμβεί ξέσπασε σε λυγμούς και φωνές. 

Κύκλοι του νοσοκομείου αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας ξυλοκοπήθηκε τόσο άγρια που έφυγε σχεδόν ετοιμοθάνατος από το κελί του στις φυλακές, ενώ την ίδια ενημέρωση είχε και η Αστυνομία από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Αγίου Στεφάνου.