Μοντέλο, τραγουδίστρια και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών... η Αναστασία Τερζή έχει όλο το πακέτο!

Η ξανθιά καλλονή γεννήθηκε στην Αθήνα, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και το τραγούδι. Είναι και πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα της Ιατρικής, ενώ τελειώνει το μεταπτυχιακό της στην ιατρική.

Η Αναστασία τα τελευταία εμφανίζονταν στο Ποσειδώνιο στο πλευρό του Πάνου Κιάμου και του Χρήστου Χολίδη. Την φετινή σεζόν εμφανίζεται στο "Απλά Ελληνικά" στη Γλυφάδα, ενώ ετοιμάζει και συναυλίες. Το όνειρό της από μικρή ήταν να φτάσει ψηλά στο καλλιτεχνικό στερέωμα.


Μάλιστα η όμορφη ξανθιά δηλώνει πως αγαπά την Πάτρα και δεν χάνει ευκαιρία να έρχεται στο Πατρινό Καρναβάλι. Το 2015 εμφανιζόταν στο Romeo Patras όπου ξεσήκωνε τους θαμώνες με την φωνή και το κορμί της.

Η εκρηκτική παρουσία της δεν μένει απαρατήρητη. Είναι από τις γυναίκες που ξυπνούν πονηρές σκέψεις και μας κάνουν να φαντασιωνόμαστε πράγματα και μόνο που την βλέπουμε. Ασχολείται επαγγελματικά και με το μόντελινγκ και φυσικά αυτό είναι αυτονόητο με τέτοια παρουσία.


Πριν από ένα χρόνο εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό «World Next Top Model» και κατέκτησε την 5η θέση.

Έχει κατακτήσει τον τίτλο «Μiss Grand Greece International». Εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Μπανγκόκ το 2014 στον διεθνή διαγωνισμό «Μiss International» και πήρε τον τίτλο «Μiss Fashion Model of the World».

Η sexy γιατρός λατρεύει τα ταξίδια ανά τον κόσμο. Πρόσφατα επέστρεψε από τα τελευταία της ταξίδια στο Κανκούν, στο Μέξικο και στο Μαρόκο.

Αναστασία Τερζή... αυτή είναι η νέα φαντασίωση των αντρών!