Το ΚΚΕ Αχαΐας για το κλείσιμο του εργοστασίου της Frigoglass σε ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Ακόμα ένα εργοστάσιο στην Αχαϊα κλείνει με απόφαση της εργοδοσίας αιφνιδιαστικά, πετώντας στο δρόμο 90 εργαζόμενους με τις οικογένειές τους. Ακόμα ένα λουκέτο έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των κλειστών εργοστασίων της περιοχής μας.

Έτσι όμως λειτουργεί ο καπιταλισμός. Με γνώμονα το κέρδος από τον ιδρώτα και το μόχθο των εργατών. Όταν αυτά τα κέρδη μειώνονται ή παύουν να υπάρχουν λόγω του ανταγωνισμού, τα εργοστάσια κλείνουν και οι εργαζόμενοι πετιούνται στο δρόμο ως “άχρηστο υλικό”.

Έκθετες είναι όλες εκείνες οι δυνάμεις, που υπερασπίζονται  τα κέρδη των επιχειρήσεων και συκοφαντούν τους εργατικούς αγώνες, τις απεργίες, την ταξική πάλη, ότι αυτά κλείνουν τις επιχειρήσεις και αυξάνουν την ανεργία.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  αποδεικνύει ότι καμιά κυβέρνηση που υπηρετεί τον σημερινό δρόμο ανάπτυξης δεν μπορεί να προστατεύσει τα δικαιώματα των εργαζομένων, να τιθασεύσει τους νόμους ζούγκλας της καπιταλιστικής οικονομίας. Επιπλέον, η κυβέρνηση όχι μόνο διατήρησε ανέπαφο όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο, που ψήφισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά έδωσε και νέα συντριπτικά χτυπήματα  στα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και η ΝΔ καθώς και τα υπόλοιπα κόμματα που υπηρετούν και υπερασπίζονται την καπιταλιστική ανάπτυξη.

Το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην εταιρεία FRIGOGLASS, για να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας, οι μισθοί και τα δικαιώματά τους και καλεί όλα τα σωματεία και τους φορείς του Νομού να εκφράσουν με όλους τους τρόπους την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων."