Ως γνωστόν οι σχέσεις είναι δύσκολες και περίπλοκες και όλα τα σχετικά.

Κάποιοι βέβαια υποστηρίζουν ότι όποιος αγαπάει παιδεύει και ότι ό, τι σου έρχεται εύκολο δεν αξίζει. Μέγα λάθος αν με ρωτάς μιας και θεωρώ ότι έστω στον τομέα των σχέσεων οφείλουμε να είμαστε κάπως πιο... χαλαροί. Για παράδειγμα, άρχισε να σε αποφεύγει και είσαι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Δες παρακάτω τρεις λόγους που δεν θα σου αρέσουν καθόλου, όπως αναφέρει το queen.

Λόγος #1

Το ότι έχετε βγει δύο ραντεβού και έχετε περάσει-κατά τη γνώμη σου-καλά, δε σημαίνει ότι σε έχει ερωτευτεί. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να θέλει να περάσει την ώρα του, να βγαίνει και με άλλη, ή να γύρισε η πρώην του. Όποια κι αν είναι η αιτία, το γεγονός και μόνο ότι σε αγνοεί-εφόσον το πιστεύεις μάλλον είναι αλήθεια-δείχνει πολλά. Και στην προκειμένη δείχνει ότι δε σε θέλει και τόσο πολύ.

Λόγος #2

Μήπως εσύ είσαι αυτή που φτιάχνεις σενάρια και σε φαντάζεσαι στην εκκλησία να τον περιμένεις; Μήπως προτρέχεις λιγάκι και δεν απολαμβάνεις το τώρα; Μήπως-λέω εγώ τώρα-να χαλάρωνες; Ξέρεις, το ότι εσύ μπορεί να θέλεις σαν τρελή να κάνεις σχέση, δε σημαίνει ότι θέλει και εκείνος. Οπότε εδώ μάλλον έχουμε στόχους που απλά δε συμπίπτουν.

Λόγος #3

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα, σκληρή και απάνθρωπη βέβαια αλλά δεν μπορώ να μην την αναφέρω, αρχικά να σε ήθελε και τελικά να ξενέρωσε. Και ξέρεις πώς είναι οι άντρες; Από το να γίνουν κακοί, προτιμούν να γίνουν φαντάσματα. Σιγά σιγά εξαφανίζεται μέχρι να χάσεις εντελώς τα ίχνη του. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που το κάνουν μια κι έξω, αλλά αυτοί είναι από άλλο ανέκδοτο.