Opening το μεσημέρι του Σαββάτου – θεατρικό παιχνίδι το πρωί της Κυριακής

Ατελείωτο καλοκαίρι στον Πολυχώρο «Agora» στο Κατάκολο

-Γεύσεις, αρώματα, μελωδίες και χαμόγελα!

O Πολυχώρος «Agora Open Hall» στο Κατάκολο ανοίγει τις πόρτες του το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιουνίου για να σας προσφέρει μια άκρως καλοκαιρινή εμπειρία γεμάτη γεύσεις, αρώματα και χαμόγελα! Το βράδυ της ίδιας μέρας η dj Iro σας κρατά συντροφιά με ταξιδιάρικες μελωδίες, ενώ το πρωί της Κυριακής η ηθοποιός-εμψυχώτρια Ελευθερία Κουή παραδίδει ένα εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού για μικρά παιδιά.

Θέαμα και ομορφιά στον Πολυχώρο «Agora»! Βόλτες με τα μαγιό, αλλά και με τα αέρινα βραδινά σας! Με τα πόδια, με το τρένο, με τη βάρκα ή το αμάξι σας. Από νωρίς το πρωί για καφέ έως αργά το βράδυ για ξάπλες στο γκαζόν με θέα τα αστέρια. Παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες, γεύσεις που θα σεβαστούν τη διατροφή σας, αλλά και τις αμαρτίες σας, παγωτά, milkshakes και γλυκά έκπληξη, cocktails και παγωμένη μπύρα και φυσικά events και live που θα σας απογειώσουν... Κι όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του «Agora», Γιάννης Κατέβας, «αρκεί πάντοτε να έχετε διάθεση φρέσκια και ένα χαμόγελο φυλαγμένο για το τέλος να μας αποζημιώσει»!

Ο χώρος διατίθεται και για τις εκδηλώσεις σας: γάμους, βαπτίσεις, δεξιώσεις, παιδικά πάρτυ, κλπ.

Δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά

Ποιος είπε ότι ούτε έναν καφέ δεν μπορείς να πιείς όταν είσαι γονιός; Από φέτος ο Πολυχώρος «Agora Open Hall» πλημμυρίζει από παιδικές φωνές και χαμόγελα!

Το «Agora» διαθέτει ό,τι χρειάζεται ένα παιδί για να περάσει καλά: ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για δημιουργικό παιχνίδι, έμπειρο προσωπικό για τη δημιουργική απασχόλησή του, ποιοτικά παιχνίδια & βιβλία, και παράλληλα διοργανώνει κάθε λογής εργαστήρια και παραστάσεις. Εργαστήρια αφήγησης και δημιουργίας παραμυθιού, θεατρικό παιχνίδι, face painting, μουσικοκινητική, ζωγραφική, γλυπτική, κατασκευές, κά. θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις απογευματινές ώρες από καταρτισμένους συνεργάτες.

Εδώ θα απολαύσετε τον καφέ σας, όσο τα παιδιά θα ευχαριστιούνται παιχνίδι, ενώ αν πεινάσετε, έχετε να επιλέξετε από έναν πλούσιο κατάλογο με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές (από πίτσα, σαλάτες και γευστικούς μεζέδες μέχρι χυμούς, παγωτά και milkshakes για τα παιδιά). Η κουζίνα μας θα σας ενθουσιάσει τόσο όσο και οι δραστηριότητες που θα απασχολήσουν τους μικρούς μας επισκέπτες!

Επίσης υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι με ό,τι χρειάζεστε και για το μωρό σας, όπως βραστήρας, αποστειρωμένα μπιμπερό, μωρομάντιλα και αλλαξιέρες.

Τέλος, αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση του πιο αξέχαστου παιδικού πάρτυ με happenings που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους!

Τώρα, μαμά, ξέρεις πού να δώσεις το επόμενο ραντεβού για το καλοκαίρι με τις φίλες σου!

Αυτή την Κυριακή θεατρικό παιχνίδι με την Ελευθερία Κουή

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 11 το πρωί, θα διεξαχθεί στον Πολυχώρο «Agora» εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με κύριο άξονα το θεατρικό παιχνίδι. Η ηθοποιός και εμψυχώτρια Ελευθερία Κουή προσεγγίζει το θεατρικό παιχνίδι μέσα από την κίνηση, το παιχνίδι και τον θεατρικό αυτοσχεδιασμό.

Το θεατρικό παιχνίδι είναι μια δραστηριότητα έκφρασης και απελευθέρωσης συναισθημάτων, κινήσεων και φαντασίας. Βοηθά το παιδί να αναπτύξει την παρατηρητικότητά του, να ανακαλύψει τις ψυχοσωματικές του δυνατότητες, να εξωτερικεύσει τον εσωτερικό του κόσμο, να υπερβεί τις αναστολές και τις αδυναμίες του και να επικοινωνήσει γνήσια με τον εαυτό του και το περιβάλλον.

Ηλικίες: από 4ετών και πάνω

Κόστος συμμετοχής: €5 με χυμό και 1κομμάτι πίτσα για κάθε παιδί

*Για την καλύτερη οργάνωση του εργαστηρίου, παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο έως την προηγούμενη μέρα από τη διεξαγωγή του.

Διοργάνωση: Πλανώδειο

Πληροφορίες: Ηρώ Ρήγα – 6974993605