Μετά τη σύγκλιση της γενικής συνέλευσης της Παναχαϊκής, ο Κώστας Αποστολόπουλος, όπως έγινε γνωστό δεν θα συνεχίσει την θητεία του ως πρόεδρος της ΠΑΕ. 

Ο ίδιος σε γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής: "Με αφορμή την σύγκλιση γενικής συνέλευσης και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΠΑΕ Παναχαϊκή Γ.Ε. 1891, ανακοινώνω πως η θητεία μου ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ολοκληρώθηκε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μηδενός εξαιρουμένου όλους τους Πατρινούς επιχειρηματίες-μετόχους που με επέλεξαν σε μία κρίσιμη καμπή για την ιστορία του συλλόγου, έτσι ώστε να φέρω σε πέρας μία δύσκολη αποστολή.

Θεωρώντας τον εαυτό μου ως έναν στρατιώτη της Παναχαϊκής όλα αυτά τα χρόνια, ήταν για μένα αυτονόητο πως χωρίς κανένα αντάλλαγμα και χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκα σε μία "μάχη", για να βγάλει η ομάδα την χρονιά με αξιοπρέπεια, παρά τις τρομερές δυσκολίες που παρουσιάστηκαν από τον Νοέμβριο και μετά.

Διαχρονικά όποτε μου ζητήθηκε για την αγαπημένη μας ομάδα, δήλωσα "παρών" όπως έκανα και αυτή την χρονική περίοδο. Ευχαριστώ επίσης όλους εκείνους τους ανθρώπους που από τον Νοέμβριο και μετά ήταν κοντά μας και έβαλαν πλάτη ο καθένας από το πόστο του, βοηθώντας την Παναχαϊκή να παραμείνει στο σωστό δρόμο.

Αναφέρομαι στο προπονητικό επιτελείο, στο υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ και φυσικά στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής για την άψογη συνεργασία μας. Είμαι τυχερός που και σε αυτό το πέρασμα μου από την ομάδα, έκανα μόνο φίλους. Στον νέο μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής και στο νέο διοικητικό συμβούλιο, εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους. Εγώ από την πλευρά μου, θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο πλευρό της Παναχαϊκής κάθε Κυριακή. Η ομάδα ήταν, είναι και θα είναι πάνω από πρόσωπα".