Ρεκόρ συμμετοχών σημειώνει φέτος το "The Bridge Experience 2019" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 9 Ιουνίου στην Γέφυρα "Χαρίλαος Τρικούπης" της Πάτρας. 

Το ενδιαφέρον του κόσμου για να συμμετάσχει στο σημαντικότερο μαζικό αθλητικό γεγονός της αχαϊκής πρωτεύουσας είναι μεγάλο και είναι χαρακτηριστικό ότι την τελευταία εβδομάδα, τα μέλη των διοργανωτών δεν σταμάτησαν να γράφουν κόσμο και να δίνουν μπλουζάκια. 

Πλέον οι εγγραφές έχουν σταματήσει, εκτός ελάχιστων ιδιαίτερων περιπτώσεων, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή έφτασε το "κόκκινο". Οι δρομείς που θα τρέξουν στα αγωνίσματα δρόμου που περιλαμβάνει η διοργάνωση, φτάνουν τα 1.000 άτομα.

Πρόκειται για αθλητές όλων των ηλικιών, Πατρινών και μη, ανθρώπων που προέρχονται από διάφορα σημεία της Ελλάδας και πρόκειται να έρθουν στην Πάτρα, μόνο και μόνο για να τρέξουν στην Γέφυρα "Χαρίλαος Τρικούπης". 

Σε ότι αφορά το κολυμβητικό μέρος της διοργάνωσης θα κολυμπήσουν 100 αθλητές, οι 28 εκ των οποίων θα πάρουν μέρος στο δίαθλο Ρίου - Αντιρρίου που γίνεται για πρώτη φορά φέτος. 

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ικανοποιεί τους διοργανωτές, τους φορείς και όλους εκείνους τους ανθρώπους που όλες αυτές τις μέρες τρέχουν για να είναι όλα έτοιμα την Κυριακή στις 9 Ιουνίου. "Η συμμετοχή είναι τόσο μεγάλη που ξεπέρασε ακόμα και τις δικές μας προσδοκίες" τονίζει χαρακτηριστικά μιλώντας στο partrasevents.gr o υπεύθυνος επικοινωνίας της διοργάνωσης Σωτήρης Πάστρας. 


Μεγάλα ποσά, σημαντικό το κοινωνικό αντίκτυπο

Η συμμετοχή αυτή από τη στιγμή που η διοργάνωση έχει και φιλανθρωπική πτυχή θα έχει και το ανάλογο κοινωνικό αντίκτυπο στους φορείς που αναμένεται να ενισχύσει.  

Έτσι, με βάση τις εκτιμήσεις και τα μπλουζάκια που έχουν δοθεί, το κόστος συμμετοχής των δρομέων, θα δοθεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό για την οργάνωση των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου, ένα εξίσου μεγάλο ποσό στην Λίλιαν, στο κοριτσάκι που πάσχει από καρκίνο και συνεχίζει την θεραπεία του στην Αμερική, αλλά και στην εθελοντική οργάνωση για τους μαθητές των ακριτικών περιοχών "Excellent Seas". 

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν την Παρασκευή στη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στο Achaia Beach στις 12:30. Εκεί θα δώσουν το παρών μέλη του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, εκπρόσωπος των Lilly's Warriors, εκπρόσωπος των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, αλλά και εκπρόσωποι των φορέων που έχουν συμβάλει στην διοργάνωση αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος του μαζικού αθλητισμού. Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για το "The Bridge Experience 2019".