Αίσθηση κάνει η απόφαση του δικαστηρίου που ουσιαστικά πετάει εκτός της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της, τον Πατρινό Δημήτρη Καραγεωργόπουλο. 

Το δικαστήριο έκανε δεκτό την καταγγελία της ΔΑΣ, σύμφωνα με την οποία ο τέως πρόεδρος της ΟΙΥΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος και υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ, βρέθηκε να εμπλέκεται σε τέσσερις επιχειρήσεις με διαφορετικούς τομείς και οικονομικούς κλάδους στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Μαζί με τον κ. Καραγεωργόπουλο, εκτός της Ομοσπονδίας βγήκαν με αυτή την απόφαση του δικαστηρίου και οι Βασιλόπουλος - Κυριακούλιας. Η ΔΑΣ με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: 

"Με την τελεσίδικη απόφαση του Δικαστηρίου που δημοσιεύτηκε στις 17/5/2019 και ήρθε σήμερα στα χέρια μας, αφού πάρθηκε υπόψη η ακροαματική διαδικασία των μαρτύρων και τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίστηκαν, στο νέο ΔΣ της ΟΙΥΕ που έχει αποκλειστική ευθύνη την πραγματοποίηση του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, δεν ορίζονται οι Καραγεωργόπουλος – Βασιλόπουλος – Κυριακούλιας, δηλαδή ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΟΙΥΕ, που είναι παράλληλα μέλη της ΕΕ και του ΔΣ της ΓΣΕΕ.

Η απόφαση του Δικαστηρίου έκανε πλήρως δεκτό το κείμενο 90 σελίδων της ΔΑΣ για τα έργα και τις ημέρες της συνδικαλιστικής μαφίας στην ΟΙΥΕ και το αίτημά της να πεταχτούν εκτός του ΔΣ οι επικεφαλής της. Η ΔΑΣ ενιαία σε ΟΙΥΕ και ΓΣΕΕ είχε ζητήσει τον αποκλεισμό της συνδικαλιστικής μαφίας και των φτερών της στα ΔΣ των συνδικαλιστικών οργανώσεων, δηλαδή, όσων είναι αποδεδειγμένα εργοδότες, όσων έφεραν την εργοδοσία και τα goldenboys στις γραμμές των σωματείων...".