Αναστάτωση προκάλεσε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής ένα αστικό λεωφορείο, όταν ακυβέρνητο καθώς ήταν, ξεκίνησε τρελή πορεία από την Αγίου Νικολάου στο ύψος της Κανακάρη, που ήταν σταθμευμένο, παρασέρνοντας πέντε αυτοκίνητα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές τόσο στα οχήματα, όσο και σε μία κολόνα στη διασταύρωση με την οδό Κορίνθου, που "συγκράτησε" το λεωφορείο, τερματίζοντας την πορεία του. Η κολόνα, με τη σειρά της, προκάλεσε ζημιές σε τρία δίκυκλα, που είχαν σταθμεύσει στο σημείο.

Το περιστατικό ήταν σίγουρα σοβαρό και ευτυχώς ο απολογισμός ήταν μόνο υλικές ζημιές. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που προκαλεί απορία στον κόσμο που περνάει από εκεί.

Έχουν περάσει τρεις ημέρες μετά το περιστατικό κι όμως οι περαστικοί βλέπουν ακόμα την ίδια εικόνα με το πρωινό της Κυριακής... Μια "τρακαρισμένη" κολόνα, να έχει κλείσει το πεζοδρόμιο.

Το λογικό θα ήταν την επόμενη μέρα από το γεγονός, οι αρμόδιοι να αναλάβουν δράση και να την απομακρύνουν, καθώς η πτώση της προκαλεί μεγάλα προβλήματα στους πεζούς.

Βλέποντας τις εικόνες που ακολουθούν, είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς ότι ένας ηλικιωμένος, ή μια μητέρα με το μωρό της στο καροτσάκι, ή κάποιος συνάνθρωπός μας με αναπηρικό αμαξίδιο, δεν μπορούν να περάσουν το δρόμο, καθώς η κολόνα στέκεται εμπόδιο.

Η κορδέλα με την οποία την έχουν τυλίξει, φυσικά και δεν αποτελεί μέτρο προστασίας. Τι περιμένουν οι αρμόδιοι για να ασχοληθούν με το θέμα;

Να σημειωθεί ότι οι Πατρινοί "φωνάζουν" στα social media για το ζήτημα, το οποίο δεν έχει λυθεί ακόμα.

Βλέπετε, μας "έφαγαν" οι εκλογές!


Η "τρακαρισμένη" κολόνα στο κέντρο της Πάτρας, έμεινε στο σημείο ως... ενθύμιο! (φωτο) Φωτο - Kostis Plessas

Φωτο - Kostis Plessas

Φωτο - Άγγελος Φραντζής

Φωτο - Άγγελος Φραντζής