Μετά από μια μακροχρόνια απουσία από την Ελλάδα το Dreamland festival επιστρέφει το καλοκαίρι του 2019! Ως άλλοτε Φοίνικας ξαναγεννιέται από τις στάχτες του και θα καθιερωθεί όπως αρμόζει ύστερα από την τεράστια επιτυχία του 2014. Η ηλεκτρονική μουσική σκηνή έχοντας χάσει τη δυναμική της αναζητάει ένα στήριγμα προώθησης το οποίο θα επιτευχθεί μέσω της συσπείρωσης ανάμεσα σε διοργάνωση, καλλιτέχνες και κοινό.

Η προσπάθεια μας για φέτος δεν επικεντρώνει μόνο στην αποκατάσταση των ελλείψεων και την διόρθωση των λαθών του παρελθόντος. Αντιθέτως σχεδιάζει να αποδώσει το μέγιστο, χωρίς μείωση του line up αλλά ούτε και των παροχών του επισκέπτη με σκοπό να γίνει η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της Ελλάδας.

Διαθέτοντας τις γνώσεις αλλά και το απαραίτητο δυναμικό για την τέλεση μιας επιτυχημένης διοργάνωσης ανακοινώνουμε τις 26-27-28 Ιουλίου ως ημερομηνίες διεξαγωγής στον χώρο της αρχαίας Ολυμπίας.

Φέτος πέραν της ηλεκτρονικής μουσικής ανοίγουμε τις πόρτες μας και σε καλλιτέχνες της ελληνικής Hip Hop σκηνής. Η επιλογή όλων των καλλιτεχνών θα γίνει βάση:

1. Gigs, εμφανίσεων
2. Παραγωγών
3. Απήχηση στα social media (θεωρούνται κριτήριο αξιολόγησης της ανταπόκρισης του κοινού απέναντι στον καλλιτέχνη)
4. Της επιπλέον αξιολόγησης της ομάδας διοργάνωσης του φεστιβάλ
5. Με ανοιχτή πρόταση-ψηφοφορία του κοινού

Η παραπάνω διαδικασία θα μας δώσει αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα σχετικά με το ποιοι είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας έτσι ποιοι θα κερδίσουν μια θέση στο πάνθεον του φεστιβάλ.

Ένα από τα πρώτα στοιχεία που θα θέλαμε να μην αλλάξει την φετινή χρονιά είναι η λογική των προσιτών τιμών των εισιτηρίων μας. Κατανοούμε και βιώνουμε την κρίση στην χώρα μας και θέλουμε να προσφέρουμε το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα με χαμηλό κόστος για τον επισκέπτη. Έτσι λοιπόν οι τιμές θα διαμορφωθούν ως εξής:

1. Τριήμερο εισιτήριο με δικαίωμα κατασκήνωσης:
- 35€ τα πρώτα 200 εισιτήρια
- 50€ έως 30 Ιουνίου
- 70€ για τον μήνα Ιούλιο

2. Μονοήμερο εισιτήριο:
- 12€ προπώληση
- 16€ εκδοτήρια

ΠΡΟΣΟΧΗ
Για λόγους ασφαλείας θα διατεθούν ΜΟΝΟ 3000 εισιτήρια με δικαίωμα κατασκήνωσης.

Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο line up του φεστιβάλ θα ξεκινήσουν να ανακοινώνονται την Δευτέρα 6 Μαΐου μέσω των social του Dreamland festival και των συνεργαζόμενων ΜΜΕ.