Η Κατερίνα Καραβάτου ταξίδεψε μέχρι το Βόλο για να συναντήσει τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και να μιλήσουν για όσα δεν έχουν ειπωθεί μπροστά στις κάμερες. Στην συζήτηση που είχε η φιναλίστ του MasterChef μαζί με την παρουσιάστρια, αποκάλυψε τι είδους χαραχτήρας είναι, αλλά και τα σχόλια που της έκανε ο σύζυγος της, όταν έβλεπε τα επεισόδια, όπως αναφέρει το zappit.

«Ανεβαίναμε συχνά στο Πήλιο γιατί μαζεύαμε χόρτα με τη γιαγιά μου. Υπάρχει μια μεγάλη στροφή που βλέπεις όλο τον Βόλο. Όταν έφτασα εκεί μετά το παιχνίδι, ανατρίχιασα λες και έλειπα χρόνια! Ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω, αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχασα! Θα έπεφταν να με φάνε κέρδιζα δεν κέρδιζα, άπλα θα αισθανόμουν λίγο καλύτερα με το έπαθλο. Αναβάλαμε τον γάμο γιατί δεν ήμουν έξω να “τρέξω” τις ετοιμασίες και ο Αποστόλης πανικοβλήθηκε! Με το που ξαναείδα τον Αποστόλη, ήταν σαν να με είχε αφήσει στο σπίτι πριν μισή ώρα και του είπα: “Πού θα φάμε;”. Ο Αποστόλης καμαρώνει που με έχει δει στην τηλεόραση, αλλά έχει υποστεί και σοκ!

Έχουν “πολεμήσει” και τον Αποστόλη μαζί με έμενα! Ο Αποστόλης το αντιμετώπισε με ψυχραιμία, του είχα πει ότι μπορεί να είμαι μισητή και να μην ασχοληθεί με τηλεόραση μέχρι να βγω. Βγήκε στην τηλεόραση ο Αποστόλης, όχι επειδή με παράκουσε, αλλά επειδή απηύδησε και κάπου έπρεπε να τα πει! Ο Αποστόλης μου είπε ότι όταν είδε στο τρέιλερ το επεισόδιο με την Εύα και την καρέκλα δεν το πίστευε! Εγώ τώρα να του πω τι; Το επεισόδιο με την Εύα δεν ήταν τόσο κακό όσο φάνηκε. Εγώ αν δεν με ήξερα και το έβλεπα, θα στράβωνα με αυτή την κοπέλα στην τηλεόραση. Δεν είμαι κακότροπη! Ζητάω συγγνώμη εάν πρόσβαλα κάποιον στο προσωπικό κομμάτι!», είπε μεταξύ άλλων η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.