Μέχρι την Κυριακή αναμένεται να είναι έτοιμο το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής για τις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου. 

Τότε θα ανακοινωθούν τα ονόματα που θα συνθέσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος και θα διεκδικήσουν μία θέση στο εθνικό κοινοβούλιο. Αν κρίνουμε από τις εξελίξεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος, μετά και την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου, το μόνο δεδομένο που υπάρχει μέχρι στιγμής, είναι η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου. 

Το όνομα του πρώην πρωθυπουργού ανακοινώθηκε, άλλωστε, από την ίδια την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, στο γήπεδο της ΕΑΠ, στην προεκλογική συγκέντρωση που είχε γίνει στην Πάτρα. Από εκεί και πέρα αρκετά σίγουρα θεωρούνται τα ονόματα του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου δικαιοσύνης Μαρίνου Σκανδάμη, όπως και του οικονομολόγου, Ηρακλή Ρούπα. 

Σίγουρο θεωρούταν μέχρι πρότινος, πριν τις Περιφερειακές εκλογές και το όνομα του Δημήτρη Κατσικόπουλου. Ωστόσο, πλέον υπάρχει ένα ερωτηματικό, μετά την εισχώρηση του στον συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου στη μάχη των Περιφερειακών εκλογών, αν και η Φώφη Γεννηματά εξακολουθεί να έχει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του. 

Στα πρόσωπα που έχουν ακουστεί για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής είναι αυτά του πρώην αντινομάρχη Διονύση Φιλιππάτου (μια υποψηφιότητα που θα έχει σημείο αναφοράς της την Αιγιάλεια), της Δήμητρας Γεωργακοπούλου Μπάστα, του εκπρόσωπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ Χρήστου Οικονόμου και του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Ανδρέα Τζουραμάνη. 

Ακούγονται επίσης ως πιθανές υποψηφιότητες αυτές του Χρήστου Βουλδή, του Διονύση Μαυραγάνη, ενώ από πλευράς γυναικών της Ολυμπίας Λόης, της Αθηνάς Χρυσανθοπούλου, της Μένυς Μαλλιώρη, της Δήμητρας Αναργύρου και της Λεμονιάς Νικολοπούλου.