Η αντίστροφη μέτρηση για το Patras Moter Show έχει ξεκινήσει και η ΦΙΛ.Μ.Π.Α  διοργανώνει για ένατη συνεχή χρονιά, μία εκδήλωση που έχει εξελιχθεί σε θεσμό για τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Το φετινό Patras Motor Show, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι διοργανωτές, περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις και happeings, με συναυλίες, δρώμενα και διάφορες δράσεις ακόμα που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον. 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 14, 15 και 16 Ιουνίου και ο αριθμός των μηχανών και των αυτοκινήτων που θα πάρουν μέρος στην μεγάλη αυτή έκθεση θα είναι περισσότερος από ποτέ.

Για ένα τριήμερο ο Μόλος της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα θα πάρει το χρώμα και το άρωμα του Patras Motor Show, με δεκάδες αυτοκίνητα και μηχανές όλων των ειδών να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των θεατών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Patras Motor Show θα έχει και guests, αλλά και μοντέλα που θα δώσουν ένα πιο ερωτικό και σέξι τόνο στην όλη εκδήλωση. 

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από τους ίδιους τους διοργανωτές, τα μέλη της ΦΙΛ.Μ.Π.Α στη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στις 18:30, στο ξενοδοχείο Poseidon Palace.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι συνδιοργανωτές της ΦΙΛ.Μ.Π.Α σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, του Λιμεναρχείου και πολλών άλλων επιχειρήσεων και φορέων.