Σε δήλωση του σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Δημήτρης Δριβίλας ανέφερε τα εξής:

"Με την ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών, θέλω και πάλι να ευχαριστήσω όλους όσους τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας αλλά και εμένα προσωπικά.

Δώσαμε έναν ωραίο αγώνα. Μιλήσαμε στην κοινωνία με την γλώσσα της ειλικρίνειας και απευθυνθήκαμε στους πολίτες με εφόδια το έργο μας αλλά και τον άρτιο σχεδιασμό μας για το μέλλον της Δυτικής Ελλάδας.

Οι πολίτες έκαναν μια άλλη επιλογή. Αυτή η επιλογή είναι αυτονόητο ότι είναι σεβαστή απ’ όλους μας αλλά και ενδεικτική των διαθέσεων των πολιτών για πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια.

Σε ό,τι με αφορά, με την δύναμη που μού έδωσαν οι συμπολίτες μας, θα παραμείνω παρών, ενεργός και μάχιμος και στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, με κριτικό πνεύμα αλλά και πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας, όταν αυτό απαιτείται και επιβάλλεται απ’ το συμφέρον του τόπου και των πολιτών.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ."