Το "The Bridge Experience" έρχεται και μαζί με αυτό οι "Lilly's Warriors of Patras Run For Life", παίρνουν την δική τους θέση, διοργανώνοντας και φέτος έναν συμβολικό περίπατο, με στόχο να περάσoυν ένα δυνατό και ηχηρό μήνυμα. 

Ένα μήνυμα ζωής σε όλα τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Μιλάμε ασφαλώς για την ομάδα των αποφοίτων του Πολυκλαδικού Λυκείου που την περασμένη χρονιά είχαν διοργανώσει αυτόν τον περίπατο που έγινε στο πλαίσιο του "The Bridge Experience" δίνοντας μπλουζάκια στους συμμετέχοντες, τα κέρδη από τα οποία πήγαιναν στον αγώνα που κάνει ένα κοριτσάκι, κόρη ενός συμμαθητή τους που ζει στην Αμερική και που πάσχει από καρκίνο. 

Ο περίπατος αυτός πέρα από το ότι πέτυχε τον σκοπό του την περασμένη χρονιά αφού η ανταπόκριση του κόσμου δεν είχε προηγούμενο, έστειλε παράλληλα δύναμη και κουράγιο στο κοριτσάκι για να συνεχίσει την θεραπεία του και τον αγώνα που κάνει μαζί με τους γονείς και την οικογένεια της για να βγει νικήτρια μέσα από αυτή τη μάχη. 

Ήταν ένα μήνυμα δύναμης, χαράς, αισιοδοξίας, ελπίδας, συμπαράστασης και συνεισφοράς στο κοριτσάκι, στην Λίλλυ, αλλά και σε όλα τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη κατά του καρκίνου. Το μήνυμα αυτό φέτος, την Κυριακή στις 9 Ιουνίου θα είναι ακόμα πιο δυνατό και ισχυρό.

Η Γέφυρα, όπως αναφέρουν στο σλόγκαν τους, οι διοργανωτές, μας χωράει όλους. Μας αντέχει. Είναι τόσο μεγάλη, τόσο όμορφη και σύγχρονη που μας δείχνει τον δρόμο για να περάσουμε από το σκοτάδι στο φως της αγάπης και της προσφοράς. "Μην την κοιτάς από μακριά... Έλα και εσύ να την διασχίσεις μαζί μας για όλα τα παιδιά που δίνουν την δική τους μάχη", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.