Εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του serial killer της Κύπρου, Νίκου Μεταξά καθώς σήμερα το πρωί εντοπίστηκε και τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη στην περιοχή Μιτσερό της Κύπρου.

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, δύτης βούτηξε σήμερα εκ νέου στην Κόκκινη Λίμνη και κατάφερε να εντοπίσει μια ακόμη βαλίτσα – την τρίτη κατά σειρά – στην οποία είναι πιθανό να βρίσκεται το πτώμα της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, από τις Φιλιππίνες, την οποία παραδέχθηκε ότι σκότωσε ο serial killer Νίκος Μεταξάς, τον Δεκέμβριο του 2017.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η σορός που εντοπίστηκε στο εσωτερικό της βαλίτσας, ήταν δεμένη και σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ είχε μέσα και πλάκες πεζοδρομίου, προφανώς για να βυθιστεί πιο γρήγορα στην Κόκκινη Λίμνη.

Η τρίτη βαλίτσα ανασύρθηκε με δίχτυ, ενώ στο σημείο μετέβη και ο διευθυντής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο για τις αναμενόμενες πυρκαγιές.

Οι ιατροδικαστές της Δημοκρατίας, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, διενήργησαν αυτοψία επί της σορού που εντοπίστηκε εντός της τρίτης βαλίτσας. Ακολούθως, φορτηγό της Αστυνομίας ανέλαβε τη μεταφορά της σορού στο νεκροτομείο.

Σοκαρισμένος ο Αρχηγός της Αστυνομίας

Ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης σχολιάζοντας την εικόνα που αντίκρισε με την ανάσυρση της σορού, ανέφερε πως δεν έχει δει κάτι παρόμοιο στα 42 χρόνια υπηρεσίας του. Μίλησε για φρίκη και θηριωδία.