Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές στα νησιά Φίτζι για ένα ζευγάρι, αφού πέθαναν εξαιτίας μιας άγνωστης ασθένειας, μία μόλις ημέρα πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Ο λόγος για τους Μισέλ και Ντέιβιντ Πολ από το Τέξας οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, καθώς προσβλήθηκαν από έναν μυστηριώδη και θανατηφόρο ιό και τώρα οι συγγενείς και οι φίλοι τους ψάχνουν να βρουν απαντήσεις για τον άδικο χαμό τους.

Το άτυχο ζευγάρι ανυπομονούσε τόσο πολύ για τις διακοπές του στα Φίτζι, αναφέρει ο αμερικανικός τηλεοπτικός σταθμός KVUE. «Σχεδίαζαν ένα υπέροχο ταξίδι», είπε η Τρέισι Κάλανογκ, κουνιάδα της Μισέλ, προσθέτοντας ότι το νεαρό ζευγάρι έκανε συχνά ταξίδια. «Ήθελαν πάντα να εξερευνούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, αυτή τη φορά το ταξίδι τους απέβη μοιραίο, καθώς η Μισέλ και ο Ντέιβιντ, οι οποίοι ήταν γονείς δύο παιδιών, νόσησαν από μια άγνωστη ασθένεια και αναγκάστηκαν να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο.

«Καταλάβαιναν ότι κάτι δεν πάει καλά στο σώμα τους και κατάφεραν να πάνε στο νοσοκομείο», είπε η Κάλανογκ. Δυστυχώς και οι δυο τους δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν στον επιθετικό και θανατηφόρο ιό που κατάφερε να εξασθενήσει δύο νέους, υγιείς, και με καλή φυσική κατάσταση ανθρώπους.

Η Μισέλ ήταν αυτή που πέθανε πρώτη. Μετά τον θάνατό της, λέγεται ότι το προσωπικό του νοσοκομείου σχεδίαζε να μεταφέρει τον Ντέιβιντ σε νοσοκομείο της Αυστραλίας, αλλά δεν πρόλαβαν, καθώς έπειτα από λίγο έχασε κι αυτός τη ζωή του εξαιτίας του ιού, σύμφωνα με το KVUE.

Τη Δευτέρα, η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το άτυχο ζευγάρι πέθανε εξαιτίας μιας ασθένειας, ο ακριβής τύπος της οποίας παραμένει άγνωστος. Τώρα, οι αρχές της χώρας εργάζονται με το υπουργείο Υγείας για να ερευνήσουν το θέμα.

Μετά τον θάνατό τους, η Κάλανογκ είπε στο KVUE ότι οι σοροί τους θα παραμείνουν στα Φίτζι μέχρι να αποφασιστεί αν η ασθένεια είναι μεταδοτική ή όχι. Εάν είναι, τα σώματά τους θα πρέπει να αποτεφρωθούν.