Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Χατζίδου, η οποία χτες το απόγευμα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου. Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο τους παιδάκι, έλαμπε από ευτυχία. Όπως είπαν, στο μέλλον επιθυμούν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο. Αμέσως μετά την τελετή και οι δυο τους έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί.

«Ήταν γρήγορο. Έχουμε και τον θρησκευτικό γάμο μετά. Πολύ ωραία στιγμή, οι φίλοι μας κοντά μας. Γεννάω μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου, κοριτσάκι. Την μικρούλα θα την πούμε Μελίτα-Δήμητρα. Ταξίδι θα πάμε... λίγα πράγματα. Τώρα αρχίζω και βαραίνω και δεν είμαι για πολλά. Κλωτσάει το μωρό. Ετρεμα όταν μου έκανε την πρόταση γάμου», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Ο Ετεοκλής Παύλου, από την πλευρά του, είπε τα εξής: «Περιμέναμε πώς και πώς για να παντρευτούμε. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, πολύ χαρούμενοι! Η πρόταση γάμου έγινε στο μέρος που γνωριστήκαμε, εκεί της έδωσα και το δαχτυλίδι. Είχα πάρα πολύ άγχος. Σε μια παραλία. Είχα το άγχος αν θα μου πει ναι ή όχι».Βίντεο: zappit