Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 4 Ιουνίου στην Αγορά Αργύρη, στην Πάτρα. 

Πρόκειται για την εκδήλωση "Πάτρα, Έξυπνη πόλη" που θα υλοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με διοργανωτή των φοιτητικό σύνδεσμο "Its Student Chapter", έναν σύνδεσμο που έχει ως βασικό του στόχο  την προώθηση των ευφυών συστημάτων μεταφορών και την διασύνδεση των φοιτητών με το οικοσύστημα της περιοχής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά και ξεκινά στις 18:00. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

- Θα παρουσιασθούν οι ιδέες και το όραμα των φοιτητών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών για να γίνει η Πάτρα μία έξυπνη πόλη.

- Θα συζητηθούν οι ενέργειες που έχουν ακολουθηθεί από τους φορείς της Πάτρας με σκοπό να γίνει έξυπνη πόλη. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι προσκεκλημένοι ομιλητές.

- Επιπλέον, θα παρουσιαστεί ο νεοσύστατος Φοιτητικός Σύνδεσμος "ITS Student Chapter", που έχει ως βασικό στόχο την προώθηση των ευφυών συστημάτων μεταφορών και την διασύνδεση των φοιτητών με το οικοσύστημα της περιοχής. 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι  ενεργή συμμετοχή  του κόσμου, η συμβολή του οποίου θα είναι ιδιαίτερα πολύτιμη έτσι ώστε να διαπιστωθούν οι  δυνατότητες που παρουσιάζει η Πάτρα για να λειτουργήσει ως έξυπνη πόλη, να ακουστούν οι ιδέες των φοιτητών και μελλοντικών μηχανικών και γενικότερα για να μάθουμε περισσότερα για όσα έχει ήδη καταφέρει η πόλη μας, με την συνεργασία των ιδιωτικών, δημοσίων και εκπαιδευτικών φορέων της.Το πρόγραμμα της εκδήλωσης: