Το μεγάλο του παράπονο για το γεγονός ότι δεν έγινε ευρωβουλευτής εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Γιώργος Αυτιάς, που ήταν στο τραπέζι της εκλογικής βραδιάς του ΣΚΑΙ με την Σία Κοσσιώνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Αυτιά άρχισε να συνομιλεί με τον νέο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη, για το θέμα των κονδυλίων ΕΣΠΑ.

Ο Γιώργος Αυτιάς άρχισε να δίνει συμβουλές. «Κατ' αρχήν θα πάρετε τηλέφωνο τον Τζιτζικώστα να σας πει πώς θα πετύχετε 100% απορρόφηση των κονδυλίων. Είναι ο πιο πετυχημένος περιφερειάρχης. Δεύτερον, θα πάτε στη Σάμο και στα νησιά που θέλουν κονδύλια», είπε ο Γιώργος Αυτιάς, με αποτέλεσμα να του πούν με χιούμορ ότι θα τον κάνουν αντιπεριφερειάρχη. 

Ο νέος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, απάντησε πάντως στον Γιώργο Αυτιά οτι «κονδύλια υπήρχαν, όμως στο Βόρειο Αιγαίο καταφέραμε να απορροφήσουμε μόνο το 19%.» Και πρόσθεσε: «Θα σε πάρω σύμβουλο».

Το βίντεο με τον Γιώργο Αυτιά να παραπονιέται που δεν έγινε ευρωβουλευτής
Τότε ήταν που ο Γιώργος Αυτιάς δεν άντεξε και είπε το παράπονό του: «Μένω δημοσιογράφος, θα σας βοηθούσα αν πήγαινα στις Βρυξέλλες, να σου κόβω και κονδύλια. Και να κάνω μεγάλο αγώνα». Αλλά...


Βίντεο: iefimerida