Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "Ώρα Πατρών" συγχαίρει τον Κώστα Πελετίδη για τηεπανεκλογή του ως Δήμαρχος Πατρέων

Συγχαίρει επίσης όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους Δημάρχους αλλά και τους συμμετέχοντες στους συνδυασμούς που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

"Αποδείξαμε όλοι μας ότι η πολιτική αντιπαράθεση που στηρίζεται σε επιχειρήματα, ρεαλιστικές προτάσεις και σαφή προσδιορισμό στόχων και επιδιώξεων αποτελεί την ουσία της εκλογικής διαδικασίας. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να ικανοποιεί όλους. Ωστόσο, διαμορφώνει συσχετισμούς και δυναμικές εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου με τις οποίες θα πορευτούμε όλοι μας τα επόμενα χρόνια με κοινό στόχο την επίλυση των χρόνιων αλλά και των καθημερινών προβλημάτων της Πάτρας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες που εμπιστεύτηκαν την ΩΡΑ Πατρών και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε παρόντες σε όλα τα ζητήματα της πόλης μας με καθαρό αυτοδιοικητικό λόγο, με κριτική στα πεπραγμένα και με συνθετικές και τεκμηριωμένες προτάσεις. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους" αναφέρει η ανακοίνωση.