Συγκινημένος παρουσιάστηκε ο Απόστολος Κατσιφάρας μιλώντας για την ήττα του στη μάχη των Περιφερειακών Εκλογών από την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη. 

Ο Απόστολος Κατσιφάρας φτάνοντας το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Γεωργίου αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε τόνισε: «Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας έδωσαν σήμερα εντολή για αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης στην Περιφέρεια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών. Και μαζί να συγχαρώ τον κ. Φαρμάκη για την εκλογή του και να του ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που
αναλαμβάνει.

Εμείς δώσαμε μια ωραία μάχη. Έντιμα και καθαρά. Με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια, έτσι όπως διοικήσαμε και την Περιφέρεια από το 2011 και μετά.


Δηλώσεις Απόστολου Κατσιφάρα 02/06/19 Part 1


Δηλώσεις Απόστολου Κατσιφάρα 02/06/19 Part 2

Οι πολίτες μας κατέταξαν στην θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Θα είμαστε εκεί να ελέγχουμε αλλά και να στηρίζουμε την νέα περιφερειακή αρχή, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και της κοινωνίας. Θα είμαστε εκεί ώστε να παρακολουθούμε βήμα -βήμα την υλοποίηση ενός δρομολογημένου σχεδιασμού που με κόπο κατακτήσαμε για το αύριο της Δυτικής Ελλάδας.

Και πάλι ευχαριστώ του πολίτες που ήταν δίπλα μας, τα στελέχη του συνδυασμού μας για τον αγώνα που έδωσαν, τους φίλους, τους συνεργάτες και την οικογένεια μου που περήφανα στάθηκαν κοντά μας όλη αυτή την περίοδο».

Δείτε φωτογραφίες  και βίντεο του patrasevents.gr


Εμφάνιση Απόστολου Κατσιφάρα στο προεκλογικό κέντρο 02/06/19