Δεύτερη Κυριακή που ο κόσμος αποθεώνει τον Κώστα Πελετίδη. 

Ο μεγάλος νικητής των δημοτικών εκλογών έφτασε στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Κυριακής. Ο κόσμος τον περίμενε και μαζί οι υποψήφιοι του συνδυασμού του, έχοντας στήσει από νωρίς εκεί μία πανηγυρική ατμόσφαιρα για την νίκη που ήταν από την αρχή ξεκάθαρη. 

Το ποσοστό του Κώστα Πελετίδη έφτασε το 70% συν. Όταν έφτασε, ο κόσμος έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον χαιρετήσει. Ο ίδιος ξεκίνησε και αυτός να χειροκροτεί τον κόσμο που τον αποθέωνε. Μιλώντας στον κόσμο ο Κώστας Πελετίδης τόνισε τα εξής: "O πατραϊκός λαός, σήμερα, με την ψήφο του, διασφάλισε τη δική του νίκη. Για να μείνει ο Δήμος στα χέρια του λαού και να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι αγωνίστηκαν, ποικιλοτρόπως, για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Πιο έμπειροι, θα συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια με τους εργαζόμενους του Δήμου και τον πατραϊκό λαό για τη λειτουργία της πόλης μας, για να υπάρχει ζωή.

Ενωμένοι, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, να έχουμε νίκες, ν’ ανακουφίζουμε τα λαϊκά στρώματα. Συνεχίζουμε από το ίδιο μετερίζι. Θ’ αγωνιστούμε μαζί με τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους επαγγελματίες, τους αυταπασχολουμένους, τους αγρότες, γι’ αυτά που δικαιούνται. Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος. Ξέρουμε τις αιτίες. Θα τις αντιμετωπίσουμε με περισσότερο πείσμα και επιμονή"

Δείτε φωτογραφίες του patrasevents.gr: