Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών, Μάκης Γιατράς, μετά τη νίκη που πήρε η ομάδα του στον αγώνα με την ΑΕΚ. 

Πιο αναλυτικά στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του ματς τόνισε τα εξής: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Το θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε. Δείξαμε πάθος, βουτάγαμε για κάθε μπάλα μέσα στο παρκέ, είχαμε, όμως, και άγχος. Πλέον, πάμε τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για νίκη. Παίζουμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή και με πολύ καλούς παίκτες.

Να ευχαριστήσω πάρα-πάρα πολύ τον κόσμο, μας έδωσε σήμερα ώθηση, μας έδωσε φτερά, γέμισε το γήπεδο. Είναι 1η Ιουνίου, είχε και καλή ημέρα σήμερα, υπήρχαν και πολλοί που ήταν στις παραλίες, παρ’ όλα αυτά ο κόσμος ήρθε, μας υποστήριξε, ήταν μαζί μας και τους ευχαριστούμε πολύ, όλος ο Οργανισμός του Προμηθέα.

Ό,τι και να γίνει, εγώ, όταν βλέπω αυτόν τον κόσμο να είναι στο γήπεδο, να υποστηρίζει την ομάδα, χωρίς βωμολοχίες, σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, λέω πως αυτό είναι το κέρδος του Προμηθέα, πέρα από Τελικούς, πέρα από Κύπελλα, πέρα απ’ όλα τα υπόλοιπα.

Βρισκόμαστε 2 νίκες από τους τελικούς του πρωταθλήματος. Άμα δεν το πιστεύαμε ότι μπορούμε να προκριθούμε, δεν θα ήμασταν εδώ. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε κίνητρο να παίξουμε στους τελικούς, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει από επαρχιακή ομάδα στην χώρα μας.

Πηγαίναμε κατοχή-κατοχή και όντες συγκεντρωμένοι. Εκείνο που μας πειράζει είναι τα αβίαστα λάθη που κάνουμε σε κάποιες στιγμές. Για παράδειγμα αντί να βάλουμε καλάθι όταν βγαίνουμε 5 εναντίον ενός στον αιφνιδιασμό, κάνουμε λάθος, χάνουμε την μπάλα και τρώμε εμείς καλάθι. Αυτά τα λάθη μας πονάνε και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να τα διορθώσουμε».