Γέμισαν από κόσμο τα καταστήματα εστίασης στους κοινόχρηστους χώρους της Πάτρας, το βράδυ του Σαββάτου, λόγω και του τελικού του Champions League, μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ. 

Στην Τριών Ναυάρχων στις ψησταριές, στις πιτσαρίες και στα εστιατόρια δεν έβρισκες στην κυριολεξία να κάτσεις, με τα περισσότερα μαγαζιά να έχουν βγάλει έξω μεγάλες τηλεοράσεις, ενώ το ίδιο έγινε και σε άλλες πλατείες, όπως στα Ψηλαλώνια, στην πλατεία Γεωργίου, στην πλατεία Όλγας κτλ. 

Ο μεγάλος τελικός μεταξύ των δύο ομάδων έδωσε μία άλλη πνοή στα μαγαζιά εστίασης το βράδυ του Σαββάτου και φυσικά είχε το δικό του ενδιαφέρον για τους φίλους του ποδοσφαίρου που είδαν έστω και μέσα από την τηλεόραση ένα αρκετά καλό παιχνίδι, χειροκροτώντας στο τέλος τους παίκτες της Λίβερπουλ που σήκωσαν την κούπα. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τα καταστήματα εστίασης ξεκίνησε η περίοδος των τραπεζοκαθισμάτων στις πλατείες και στους κοινόχρηστους χώρους, έστω και αν το βράδυ του Σαββάτου έκανε λίγο κρύο.

Αυτό που περιμένουν για φέτος το καλοκαίρι σε ότι αφορά τις αθλητικές διοργανώσεις που κατά παράδοση διευκολύνουν τον τζίρο των μαγαζιών εστίασης τέτοια εποχή, είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ, στο οποίο θα αγωνιστεί και η Εθνική Ελλάδας. Αλλά αυτό αργεί ακόμα...