Ο Νικήτας Κακλαμάνης εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Σε ερώτηση για το αν ο κ. Βενιζέλος θα μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, μετά τη σύγκρουση του με την Φώφη Γεννηματά, ο κ. Κακλαμάνης απάντησε κατηγορηματικά «όχι». «Δεν πρόκειται να μπει σε κανένα ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Η απάντηση είναι “όχι” και δεν είναι προσωπική απάντηση. Για να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία», τόνισε ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στο Open.

Κακλαμάνης: Δεν ασχολούμαστε με τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ

Αναφορικά με τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε, να κάνουμε το παραμικρό σχόλιο, για το τι συμβαίνει μέσα στο ΚΙΝΑΛ. Είναι άλλο κόμμα, έχει δικά του προβλήματα και πολιτικές διεργασίες. Είναι απρεπές να κάνω το οποιοδήποτε δημόσιο σχόλιο», σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.

Το ίδιο διαμηνύουν και κύκλοι της Πειραιώς, επισημαίνοντας ότι δεν σχολιάζουν τις εξελίξεις στο εσωτερικό άλλων κομμάτων. Οσο για το αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, η απάντηση ήταν «φυσικά όχι».