Αρκετά αγαπητός και στην Πάτρα ήταν ο Κώστας Ευριπιώτης και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στην αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Ο "παλιός" της μικρής οθόνης, της σειράς "Της Ελλάδος τα παιδιά" που ακόμα και σήμερα στις επαναλήψεις του AΝΤ1 τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής, μας κάνει να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. 

Ήταν μόλις 56 ετών. Ο αγαπημένος ηθοποιός, έχοντας κάνει αρκετές εμφανίσεις στην Πάτρα, είχε κτίσει πολλές φιλίες και γνωριμίες, ως ένας άνθρωπος που λόγω του χιούμορ που τον διέκρινε, γινόταν εύκολα συμπαθής σε όλους. 

Ένας από τους ανθρώπους που τον είχε γνωρίσει από κοντά, παίρνοντάς του συνέντευξη ήταν και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Super B. 

Το κοινό της Πάτρας τον θυμάται από την εμφάνιση που είχε κάνει παλιότερα στην επιθεώρηση "Γομάρια με σαμάρια της Βουλής μας τα καμάρια" των Ντίνου Σπυρόπουλου και Γιώργου Γαλίτη, δίπλα στο μεγάλο Στάθη Ψάλτη και άλλους ηθοποιούς, όπως τον αξέχαστο Γιώργο Παπαζήση.

Πιο μετά είχε εμφανιστεί στην Πάτρα και στην μεγάλη επιτυχία του θεάτρου Λαμπέτη "Άνδρες έτοιμοι για όλα", δίπλα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Μάνο Ιωάννου, τον Τόνυ Δημητρίου και τον Κώστα Κόκλα. 

Τότε η παράσταση, καλοκαίρι του 2013, είχε κοπεί από το Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, θεωρούμενη ως ακατάλληλη για το χώρο και είχε ανέβει στην Πολιτεία, στην Ακτή Δυμαίων, σημειώνοντας sold out.

O Κώστας Ευριπιώτης ήταν αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του και η μορφή του θα μείνει αλησμόνητη για όσους αγάπησαν τη σύγχρονη ελληνική κωμική σκηνή. 


Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Ρηγόπουλου

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Ρηγόπουλου