Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώθηκε και αν κάτι μας άρεσε σε αυτές τις δημοτικές εκλογές που ετοιμάζονται να περάσουν στην ιστορία ήταν οι πολλές και όμορφες γυναικείες παρουσίες που ζήτησαν την ψήφο μας. 

Όλοι σχεδόν οι συνδυασμοί που κατέβηκαν στις δημοτικές εκλογές είχαν τις δικές τους όμορφες παρουσίες, οι οποίες ανεξάρτητα από την ποιότητα των προτάσεών τους και τη δυναμική που επέδειξαν, το σίγουρο είναι ότι ανέβασαν το πήχη της αισθητικής της προεκλογικής περιόδου. 

Παρουσίες όπως αυτές της πρώην βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού Όλγας Κατσάρα του "σπιράλ" ή της Ηρούς Κόττικα της "Πάτρας Ενωμένης", αλλά και άλλων νέων κοριτσιών που έδειξαν ότι ενδιαφέρονται για τα κοινά και ότι θέλουν να συνεισφέρουν για να βελτιώσουν την πόλη τους. 

Βέβαια αν υπήρχε πρωταθλητής στους συνδυασμούς στις ομορφότερες παρουσίες, αυτόν τον τίτλο θα έπαιρνε σίγουρα η "Πρωτεύουσα Ξανά" του Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Ο συνδυασμός αυτός είχε τις περισσότερες και τις ομορφότερες παρουσίες, έχοντας έτσι και αλλιώς ένα έντονο "άρωμα" γυναίκας, κάτι που ήταν και από τους στόχους του επιτελείου του. 

Παρουσίες όπως η Γωγώ Παπαντωνοπούλου, η Μυρτώ Καμβυσίδη, η Χαρά Αναστασοπούλου, η Αλεξάνδρα Σακελλαρίου - Κασσίμη, η Χαρά Φωτοπούλου, η Ρένα Μπασκούτα, η Ευτυχία Μπάρλου, η Μαρία Θωμά, η Σοφία Γιαννοπούλου και άλλες. 

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι ασχολήθηκαν τόσες γυναίκες με τις εκλογές και είχαν ενεργή συμμετοχή, μόνο καλό μπορεί να είναι για την πόλη. Πόσο μάλλον όταν οι περισσότερες από αυτές είχαν ενδιαφέρουσες προτάσεις να επιδείξουν, η κάθε μία στον τομέα της. Η πόλη - και η πολιτική -  άλλωστε είναι θηλυκού γένους.