Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Kit Harington βρίσκεται σε κλινική απεξάρτησης, αφού αντιμετωπίζει θέματα αλκοολισμού και άγχους.

Η DailyMail έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του ηθοποιού μέσα από το κέντρο αποκατάστασης όπου βρίσκεται.

Ο 33χρονος ηθοποιός βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στο συγκεκριμένο κέντρο, όπου φαν της σειράς τον είχαν εντοπίσει, καθώς έκανε μια βόλτα στη περιοχή όπου βρίσκεται αυτό. Αμέσως εκπρόσωπός του είπε πως είχε αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από το πρόγραμμά του, ώστε να ασχοληθεί με κάποια προσωπικά ζητήματα. Δεν έχει γίνει γνωστό αν τα προβλήματα αφορούν και τα οικογενειακά, όμως είναι γεγονός πως μετά το τέλος της σειράς, είχε έντονο στρες και πρόβλημα με το αλκοόλ.

Είχε πει μάλιστα πρόσφατα, καλεσμένος στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», ότι είχε σοκαριστεί με το γεγονός ότι έπρεπε να σκοτώσει την αγαπημένη του, Emilia Clarke στη σειρά και έκλαιγε γι’ αυτό.

«Η σειρά αυτή είναι η ζωή μου. Δεν είναι η δουλειά μου», είπε στο σόου του Jimmy Fallon. Και τώρα προσπαθεί να βρει και πάλι τους ρυθμούς στην καθημερινότητά του, στην μετά-Game of Thrones- εποχή, βρισκόμενος σε κέντρο αποκατάστασης.