Η δήλωση Σπύρου Πολίτη, υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό «Πάτρα ΕΝΩΜΕΝΗ» μετά το εκλογικό αποτέλεσμα αναφέρει: «Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε κάθε Πατρινό που ήμουν η επιλογή του στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής και να διαβεβαιώσω ότι με την ίδια υπευθυνότητα και θέληση θα συνεχίσω την προσωπική προσπάθεια για να επιτευχθεί θετική αλλαγή στην πόλη μας.

Απομένουν …ώρες πριν την καθοριστική μας επιλογή και μένουμε αμετακίνητοι σε δύο βασικές απόψεις στις οποίες συμφωνούμε όλοι:

Ότι η Πάτρα πρέπει να ξεφύγει από την κατάσταση στασιμότητας και ακινησίας στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια και ότι η πόλη μπορεί να οδηγηθεί στην αναγέννηση μέσα από την απαραίτητη αλλαγή στον Δήμο.

Έχοντας πάγια Αρχή την έννοια της σύνθεσης με μόνη προτεραιότητα το καλό της Πάτρας, πορεύομαι και σε αυτή την κρίσιμη εκλογική διαδικασία προς αυτή την κατεύθυνση της αναγκαίας αλλαγής στον Δήμο.

Επιλέγουμε την αλλαγή και όχι την παράδοση του Δήμου, για ακόμα 4 χρόνια, στον εκφραστή της κομμουνιστικής ιδεολογίας που απορρίπτει κάθε σχέδιο ανάπτυξης κρατώντας όμηρο την πόλη και τους κατοίκους της.

Η επιλογή της Κυριακής οδηγεί, είτε σε ένα «αύριο» ίδιο με το σήμερα, είτε σε ένα «αύριο» που αξίζει η πόλη… ».