Στην Πάτρα βρίσκεται η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και μαζί με κλιμάκιο της ηγεσίας του κόμματος, ήταν πριν από λίγη ώρα στην πλατεία Γεωργίου, όπου και επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του Απόστολου Κατσιφάρα. 

Μαζί με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Νίκος Χρηστίδης, ενώ παρά τις πληροφορίες που υπήρχαν απουσίαζαν ο Κώστας Λαλιώτης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρνουτάκης. 

Σε κάθε περίπτωση το κλίμα ήταν πανηγυρικό και ιδιαίτερα ζεστό, με την Φώφη Γεννηματά, αλλά και τον Γιώργο Παπανδρέου να έχουν εγκάρδια συνομιλία με τον Απόστολο Κατσιφάρα, όπως και με τα υπόλοιπα στελέχη του συνδυασμού. 

Στη συνέχεια η κ. Γεννηματά μαζί με τον κ. Παπανδρέου επισκέφτηκαν λίγα μέτρα πιο πέρα, πάντα στην πλατεία Γεωργίου, το εκλογικό κέντρο του Γρηγόρη Αλεξόπουλου και της Πρωτεύουσας Ξανά, δείχνοντας ότι βρίσκονται στο πλευρό του, στη μάχη που δίνει για την δημαρχεία της Πάτρας. 

H δήλωση Φώφης Γεννηματά Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής κατά την επίσκεψη της στο εκλογικό Κέντρο του Απ. Κατσιφάρα έχει ως εξής: "Ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι ένας Περιφερειάρχης με έργο και με αποτελεσματικότητα. Ένας άνθρωπος προοδευτικός που έχει δείξει ότι νοιάζεται για τον τόπο του. Έχει σχέδιο, έχει όραμα για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειας και η προσπάθεια που έχει καταβάλει όλο αυτό το διάστημα με την ομάδα του δεν πρέπει να ανακοπεί.

Η Δυτική Ελλάδα αξίζει να έχει δικαίωμα στην πρόοδο γι’ αυτό είμαστε όλοι σήμερα εδώ για να δώσουμε μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι νικηφόρα αυτό τον αγώνα. Απόστολε καλή επιτυχία".