Σε συμβολική κατάληψη της Κτηματικής Υπηρεσίας προέβησαν τα μέλη του Δ.Σ του ΣΚΕΑΝΑ και εκατοντάδες μέλη του Συλλόγου, με σκοπό να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αδειοδότησης των παραλιακών καταστημάτων που είχαν καθυστερήσει πολύ καιρό, με άκρως επιζήμιες συνέπειες για τα καταστήματα.

Μετά από διαβούλευση μεταξύ των δημοσίων λειτουργών της Κτηματικής, εκπροσώπων του Δ.Σ του ΣΚΕΑΝΑ και μελών του καθώς και εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, η διαδικασία των αυτοψιών ξεκίνησε άμεσα.

Ο ΣΚΕΑΝΑ και τα μέλη του  ευχαριστούν  θερμά την Υπουργό, κα Σία Αναγνωστοπούλου, για την βοήθεια της και τις συνεχείς παρεμβάσεις της καθώς και τους βουλευτές  Αχαΐας, κ. Κώστα Σπαρτινό, Νίκο Νικολόπουλο, Ανδρέα Κατσανιωτη, Ιάσονα Φωτήλα.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους κκ. Παναγιώτη Μελά, Νεκτάριο Φαρμάκη, Χαράλαμπο Μπονάνο, Γιώργο Ρώρο, Θανάση Νταβλούρο, Αντώνη Κουνάβη, Αθανάσιο Κούστα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον επερχόμενο προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας κ. Παναγιώτη Κακούνη καθώς και όλο το προσωπικό, τον Λιμενάρχη, κ. Νικόλαο Ματούλα καθώς και την Αστυνομική Δ/νση Αχαΐας.