Κάτι γίνεται με τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων και είναι πολλά τα ζητήματα που αντικατοπτρίζουν την κρίση που υπάρχει και σε αυτόν τον τομέα. 

Αυτό το "φυσιολογικό" και το στάνταρ που υπήρχε κάποτε, όταν ένα ζευγάρι, ξεκινούσε μία σχέση ή που βρισκόταν στα πρόθυρα μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας που είχε τις προοπτικές για να εξελιχθεί, έχει ξεπεραστεί για τα καλά. Δεν υπάρχει.

Με λίγα λόγια, όταν γνωρίζεις ένα άτομο, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, ακόμα και όταν βλέπεις σε αυτόν κάτι άκρως ενδιαφέρον. Ακόμα και όταν η γνωριμία αυτή έχει προχωρήσει και έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο που να πλαγιάσεις μαζί του στο κρεβάτι, ευελπιστώντας ότι έχεις βρει έναν νέο ερωτικό σύντροφο που έχει όλες τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε μία σχέση. 

Μια νεαρή κοπέλα, έξω από την Πάτρα, σε περιοχή της Αχαΐας, ακόμα το φυσάει. Η νεαρή κοπέλα, μόνη για αρκετούς μήνες, δίχως τίποτα να παίζει κάτι στην ζωή της, γνώρισε έναν άκρως ενδιαφέρον τύπο που αμέσως τη κέρδισε. Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία και για τον άνδρα, με την κοπέλα να τον κερδίζει με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και τον χαρακτήρα της. 

Για να μην τα πολυλογούμε, δεν άργησε η στιγμή που το όντως ερωτευμένο ζευγάρι, έφτασε στο κρεβάτι να πλαγιάσει μαζί. Το σεξ ήταν αρκετά καλό και τα δύο νέα παιδιά ικανοποιήθηκαν και σε αυτό το κομμάτι, βλέποντας ότι υπάρχει και εκεί μια "χημεία" αφού ως γνωστόν ο ερωτικός τομέας είναι σημαντικός για να προχωρήσει μία σχέση. 

Τα παιδιά το έκαναν αρκετές φορές για τουλάχιστον έναν μήνα και όλα ήταν "μέλι", με την κοπέλα μάλιστα να ζεσταίνει το κλίμα για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα και να γνωρίσει το αγόρι της στους γονείς της αφού προέρχεται από μία οικογένεια που της έχει βάλει από νωρίς την νοοτροπία του "βρες γαμπρό". 

Έως που ένα βράδυ και έχοντας προηγηθεί μία ακόμα ερωτική πράξη μεταξύ τους, ο νεαρός ζήτησε από την κοπέλα, κάτι που την έκανε να ψάχνει να βρει τα ρούχα της για να φύγει γρήγορα από το διαμέρισμα. Της ζήτησε την επόμενη φορά που θα βρεθούνε μαζί να του κάνει την χάρη και να φορέσει strap on για να κάνουν κάτι διαφορετικό που να ξεφεύγει από τα δεδομένα.  

To strap on για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια ζώνη που εμπεριέχει πάνω της όλα τα απαραίτητα "εργαλεία" για την ερωτική πράξη, σε μία αυτοματοποιημένη κατεύθυνση, για να το πούμε με απλά λόγια, χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες. Η κοπέλα όταν το άκουσε στην αρχή νόμιζε ότι το αγόρι της έκανε πλάκα. 

Δεν της έκανε, όμως. Επέμενε. Η νεαρή έφυγε άρον - άρον, δεν ξαναμίλησε με το αγόρι και από ότι λέει στο περιβάλλον της, κάνει την προσευχή της που δεν γνώρισε αυτό το αγόρι στους γονείς της. Μάλιστα ήταν τέτοιο το σοκ που πέρασε που θα αργήσει αρκετό καιρό να ξανακάνει σχέση.