H αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που περίμενε με ανυπομονησία να απολαύσει τη φαντασμαγορική ερμηνεία του Τάρον Έγκερτον στον ρόλο του μοναδικού Έλτον Τζον. Ιδιαίτερα ξεχωριστή εικόνα της βραδιάς ήταν οι έντονες εκδηλώσεις χαράς και συγκίνησης των εκατοντάδων θεατών.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων καθώς και του θεάματος, μεταξύ των οποίων οι Όλγα Κεφαλογιάννη, Αγάπη Πολίτη, Κώστας Σπυρόπουλος, Χριστίνα Πολίτη, Ρεγγίνα Κουρή, Ηλίας Κοκοτός και πολλοί άλλοι.

Η ταινία για την επεισοδιακή αλλά και ιδιαίτερη ζωή του Έλτον Τζον που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του καταξιωμένου Ντέξτερ Φλέτσερ (Βohemian Rhapsody) καταχειροκροτήθηκε και εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους με την εκπληκτική ερμηνεία των ηθοποιών, όσο θερμά χειροκροτήθηκε και στην παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Οι φίλοι του Έλτον Τζον, της μουσικής και του κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το οπτικό υπερθέαμα στη μεγάλη οθόνη από την Πέμπτη 30 Μαΐου.

Λίγα Λόγια για την ταινία

Το «Rocketman» είναι ένα επικό μιούζικαλ φαντασίας για την απίθανη ιστορία των πρώτων χρόνων της καριέρας του Έλτον Τζον. Η ταινία ακολουθεί το μεγαλειώδες ταξίδι της μεταμόρφωσης του Ρέτζιναλντ Ντουάιτ από ντροπαλό πιανίστα στον παγκόσμιο σταρ Έλτον Τζον. Πρόκειται για την ιστορία τού πώς ένα αγόρι από μια μικρή πόλη γίνεται μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της μουσικής και της ποπ κουλτούρας γενικότερα.