Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Βραχναιΐκων σε ανακοίνωσή της τονίζει:

"Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες των Βραχναιΐκων, όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΡΑΧΝΑΙΪΚΩΝ σας ευχαριστούμε από καρδιάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας.

Η επιλογή σας είναι ψήφος για την προσφορά, τη συμμετοχή, το δημιουργικό διάλογο, την ειλικρίνεια, την αξιοπιστία την αποτελεσματικότητα, την ενότητα και την κοινωνική συνοχή μα πάνω απ’ όλα για την προάσπιση των συμφερόντων της περιοχής μας.

Είναι επιλογή για την φροντίδα του ανθρώπου και την καθημερινότητα του, την αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων και λύση αυτών, την συνέπεια λόγων και έργων.

Η πρωτιά που μας δώσατε με 71,49% και την συντριπτική διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό, είναι τιμή και ευθύνη.

Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μας για την ανάπτυξη των Βραχαιΐκων, μακριά από εξαρτήσεις, συμφέροντα και νοοτροπίες που δεν συνάδουν με το ήθος και τις αξίες μας. Κοντά στους συμπολίτες μας και στις ανάγκες τους. Με έργα και όχι με λόγια.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να σταθούν στο πλευρό μας. Και εκείνους που τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όλους τους υπόλοιπους που επέλεξαν άλλον συνδυασμό ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας και την ανάπτυξη αυτής.

Συνεχίζουμε τη διαχρονική μας δράση στο Κοινοτικό & Δημοτικό Συμβούλιο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΘΩΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΑΡΥΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΖΙΩΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΛΑΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΠΑΠΑΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ".