Συνεχίζεται η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης για το Δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Oι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση" τoυ Δήμου Πατρέων με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη που έχουν συγκεντρώσει του περισσότερους σταυρούς, με την μέχρι στιγμής καταμέτρηση, έχουν ως εξής: Παναγιώτης Μελάς, Χρήστος Κορδάς, Τάκης Πετρόπουλος, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Δημήτρης Πελεκούδας, Βίβιαν Σαμούρη, Διονύσης Πλέσσας, Θόδωρος Τουλγαρίδης.

Από την παράταξη Αλεξόπουλου Γρηγόρη οι 5 πρώτοι σε σταυρούς είναι οι: Σολωμού Κατερίνα, Νίκος Μοίραλης, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Χρήστος Μπακαλάρος, Ναπολέων Τριανταφυλλόπουλος.

Να σημειωθεί πως μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο πρώτος στην ενότητα της Παραλίας Φώτης Δημακόπουλος και ο πρώτος στη Μεσσάτιδα Γιώργος Καυκάς.

Από την παράταξη του Ν. Παπαδημάτου την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν οι: Σβώλης Κωνσταντινος, Βασίλης Σιαδήμας, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Ανδρέας Νικολάου, Ζαφειρόπουλος Παναγιώτης, Πολίτης Σπύρος.

Να σημειωθεί πως δυο θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνουν οι δυο πρώτοι σε σταυρούς της παράταξης από την ενότητα του Ρίου και της Μεσσάτιδας που είναι οι Θόδωρος Ξυλιάς και Κυρηναίος Παπαδημάτος.