Παρόλο που ο Ιούνιος που καταφθάνει είναι ένας πιο εύκολος μήνας σε σχέση με τον Ιούλιο, που διαθέτει και δύο εκλείψεις, κάποιοι από τους ζωδιακούς τύπους θα ζοριστούν λίγο περισσότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Πρόκειται για τους Κριούς, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους.

Οι Κριοί, με τον Άρη στον Καρκίνο όλο τον Ιούνιο καλούνται να εστιάσουν στα του οίκου τους, και να επιλύσουν θέματα και καταστάσεις που άπτονται του παρελθόντος και επανέρχονται στο προσκήνιο. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις, οι καβγάδες και οι συναισθηματικοί εκβιασμοί, και πιθανά να νιώσετε εγκλωβισμένοι ωστόσο διατηρήστε την ψυχραιμία σας κι επιστρατεύστε την λογική σας προκειμένου να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση. Είστε από τα πιο ανήσυχα ζώδια στην αγάπη και αυτό είναι κάτι που κάνει κάποιους, να διατηρούν επιφυλάξεις για το τι θέλετε, οπότε εκφράστε ότι σας απασχολεί. Παράλληλα έχετε το νου σας σε ηλεκτρικά κι υδραυλικά, αφού βλάβες και τεχνικές εργασίες είναι στο πρόγραμμα.

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα δοκιμάζει (αν είναι δυνατόν;) την υπομονή των διπλωματών του ζωδιακού κύκλου, Ζυγών, οι οποίοι καθώς έχουν κάποια θέματα ανοιχτά, δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν στα επαγγελματικά τους. Παράλληλα ο Άρης, τους φέρνει εκτός από πίεση κι άγχος, νεύρα, κάτι, που θα δυσκολέψει τις σχέσεις με τον περίγυρο. Καλό είναι να κατανοήσετε ότι τίποτα δεν αλλάζει, αν εσείς δεν πάρετε τις σχετικές πρωτοβουλίες και δεν κάνετε τις συζητήσεις που απαιτούνται.

Ο προβληματικός τομέας για τους Αιγόκερους τον Ιούνιο είναι επίσης οι σχέσεις, καθώς ο Άρης που βρίσκεται απέναντι όλο τον μήνα σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό τους. Επιπλέον τη στήριξή σας ενδεχομένως να χρειαστεί ένα κοντινό σας πρόσωπο. Έτσι ή αλλιώς φροντίστε να δείχνετε το ενδιαφέρον σας στους ανθρώπους σας, εκφράστε και μοιραστείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας.