Μετά τη “βόμβα” του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Ελένη Μενεγάκη σχετικά με τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν την επόμενη σεζόν στη σειρά Έλα στη θέση μου, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε ποιοι είναι οι αυτοί που δεν θα συνεχίσουν στη σειρά του Alpha.

Στη Φωλιά των Κου Κου, λοιπόν, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως από το “Έλα στη θέση μου” αποχωρούν η Μαρία Φιλίππου, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Ντάνη Γιαννακοπούλου και η Εύη Δαέλη, όπως αναφέρει το zappit.

«Υπήρξε ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί το “Έλα στη θέση μου” γιατί υπήρχαν κάποιες ιστορίες που θα έπρεπε να σταματήσουν και κάποιοι ρόλοι που θα έπρεπε να αντικατασταθούν με άλλους, προκειμένου η σειρά να συνεχίσει να έχει ενδιαφέρον. Σήμερα, λοιπόν, από εδώ θα μάθετε ποιοι είναι αυτοί που, προς το παρόν, αποχωρούν διότι θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές στο μέλλον.

Η πρώτη κυρία που φεύγει είναι η Μαρία Φιλίππου. Επίσης, ο Αντώνης Καφετζόπουλος δεν θα είναι στον τέταρτο κύκλο. Ο ρόλος της Ντάνης Γιαννακοπούλου ολοκληρώνεται, τελειώνει η ιστορία της. Ο Μαρίνος Κόνσολος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μάνος Ιωάννου και η Ευαγγελία Συριοπούλου παραμένουν. Αποχωρεί επίσης η Εύη Δαέλη», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.