Μετά την ανακοίνωση της παράταξης "Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο" με επικεφαλής τον νυν Περιφερειάρχη, Απόστολο Κατσιφάρα, όπου αναφέρει ότι ο Κώστας Σπηλιόπουλος πρόδωσε και ξεγέλασε, ο ίδιος με νέα ανακοίνωση, απαντάει τα εξής:

"Με τη χθεσινή ανακοίνωση της παράταξης μας επαναλάβαμε τις προεκλογικές μας θέσεις και αναλύσαμε το μήνυμα των περιφερειακών εκλογών.

Σήμερα δέχθηκα προσωπική επίθεση από τον Περιφερειάρχη με ύβρεις και υπαινιγμούς. Για λαγούς, συναλλαγές, ψέματα και άλλους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς.

Καταλαβαίνουμε τον πανικό τους και την απώλεια της ψυχραιμίας τους.

Δε θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο που έχουν επιλέξει να πορευθούν.

Εμείς δεν είχαμε χρίσματα, δεν είχαμε μηχανισμούς, δεν είχαμε κόμματα πίσω μας. Απευθυνθήκαμε μόνοι μας στο λαό με τις θέσεις μας, το πρόγραμμα μας και την προσωπικότητα μας. Και είμαστε υπερήφανοι που κερδίσαμε την εμπιστοσύνη πολλών ανθρώπων.

Άλλοι έκαναν συναλλαγές με τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να περισωθούν. Κρίνουν λοιπόν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Και για να μην ξεχνιόμαστε άλλοι είναι αυτοί που στις δύσκολες στιγμές του ΠΑΣΟΚ (2015) κρύφτηκαν η δραπέτευσαν.

Ας μην αγωνιούν όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές του και τις οργανώσεις τους τρέχουν να κρυφτούν πίσω από τη δική τους υποψηφιότητα για να προωθήσουν τις κομματικές τους επιδιώξεις.

Οι πολίτες όμως έχουν μνήμη ,γνώση και κρίση. Επομένως ελεύθερα και με συνείδηση της ευθύνης τους θα αποφασίσουν ανεπηρέαστοι για το μέλλον της Περιφέρειάς μας.

Προφανώς δε θα συνεχίσουμε το διάλογο με ανθρώπους που βρίσκονται σε πανικό μήπως και χάσουν την καρέκλα τους".