Εν όψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας και της (Ε.Κ.Ο) Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης Ορκωτών Ελεγκτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας έστειλαν το σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα ότι επιθυμούν η Περιφέρεια μας να αλλάξει χέρια και να επέλθει ένας αέρας ανανέωσης με την ανάδειξη σ’ αυτήν του Νεκτάριου Φαρμάκη. Ενός νέου ανθρώπου που προέρχεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ενός πολίτη του τόπου του, αλλά ταυτόχρονα κι ενός σύγχρονου πολίτη της Ευρώπης, ο οποίος απέδειξε ότι όταν υπάρχει μεράκι για δουλειά, διάθεση, όρεξη και σχέδιο, κανένα εμπόδιο δεν είναι ανυπέρβλητο.

Με την έμπρακτη υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Νεκτάριος Φαρμάκης μπορεί και πρέπει να είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Η στήριξη μου στο πρόσωπο του είναι αυτονόητη και δεδομένη, ενώ καλώ σε συστράτευση γύρω από την υποψηφιότητα του, την ερχόμενη και πλέον καθοριστική Κυριακή, όλους όσοι επιθυμούν να δουν μαζί με την πατρίδα μας και την Περιφέρεια μας να αλλάζει σελίδα και να εισέρχεται σε μια νέα, αναπτυξιακή και δημιουργική, εποχή.

Η νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη θα είναι πρωτίστως νίκη όλων των κατοίκων της Δυτικής Ελλάδας».