Ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλι Κικίκλια πλησιάζει καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί 16 Ιουνίου την ημέρα του Αγίου Πνέυματος. Ο γνωστός πολιτικός δεν περίμενε ο γάμος του και οι εθνικές εκλογές να είναι τόσο κοντά αλλά παρά την πίεση δηλώνει πως είναι χαρούμενος.

Τώρα που το ζευγάρι ετοιμάζετε να παντρευτεί κανείς από τους δύο δεν κρύβει πια τον έρωτα του για τον άλλο. Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε για τη σχέση τους και για το πόσο ξεχωριστή είναι για αυτόν η Τζένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα είπε για τη σχέση του με τα παιδιά της πως «Τα παιδιά της Τζένης είναι φιλαράκια μου, περνάμε υπέροχα και η Τζένη είναι πολύ καλή μαμά και γλυκός άνθρωπος» και σχετικά με την απόφαση να παντρευτούν δήλωσε ότι «Η πιο ιερή στιγμή για εμένα είναι του γάμου. Και είναι μια σοβαρή απόφαση να την πάρει ένας άνθρωπος. Οπότε όταν ήμασταν σίγουροι γι’ αυτό απλά κάναμε το βήμα και δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό».

Λέγεται μάλιστα πως η σχεδιάστρια που έχει επιλέξει για να δημιουργήσει το νυφικό της είναι η Μαρέβα Μητσοτάκη. Η φήμη αυτή μοιάζει βάσιμη καθώς η Μαρέβα είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και ο Βασίλης Κικίλιας βουλευτής Α’ Αθηνών επίσης με τη Νέα Δημοκρατία.