Την Τόνια Σωτηροπούλου φιλοξένησαν στη Φωλιά των Κου Κου η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Η γνωστή ηθοποιός, ενώ ήταν έτοιμη να ανοίξει τον επόμενο φάκελο με τις ερωτήσεις, σταμάτησε, προκειμένου να διευκρινίσει κάτι, για το οποίο, όπως τόνισε, ήταν η τελευταία φορά που θα απαντούσε, όπως αναφέρει το zappit.

«Θέλω να πω κάτι, γιατί αναφερθήκατε και είναι αυτό που με ρωτάνε πάντα. Το Skyfall έγινε το 2012, εγώ ουδέποτε μπήκα στη διαδικασία να πω ότι είμαι πρωταγωνίστρια σε μια ταινία Bond. Αυτό διογκώθηκε στην Ελλάδα από τα Μέσα. Είναι η τελευταία φορά που θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση.

Προφανώς και δεν με πειράζει το να λέει κάποιος ή να με κρίνει γιατί θα μπορούσε να με κρίνει και για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο ότι δεν του άρεσε ότι του τη σπάει η φάτσα μου. Αλλά εγώ αυτό που κρατάω είναι η εμπειρία, το ότι βρέθηκα εκεί, το ότι έχω κάνει άλλα τόσα projects στο εξωτερικό και ότι προσπαθώ χωρίς να κάνω κακό σε κανέναν, είμαι πολύ τίμια», είπε μεταξύ άλλων η Τόνια Σωτηροπούλου.