Ο εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Ανδρέας Αντωνόπουλος, ξεκινώντας την σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, δήλωσε τα
εξής:

«Υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», μαζί με εκατοντάδες αγωνιστές που στηρίζουν τον συνδυασμό μας και τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, έχουν ξεχυθεί σε όλες τις γειτονιές του Δήμου μας, μοιράζοντας τα φυλλάδια με το μήνυμα του Δημάρχου και την πρόσκληση για την μεγάλη συγκέντρωση της Παρασκευής 31 Μάη, στις 8.30 το βράδυ, στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Μπαίνουμε στις τελευταίες μέρες πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής και τα μηνύματα που φτάνουν στον Δήμαρχο, κάθε μέρα όλο και πιο πολλά. Δημόσια, υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι άλλων συνδυασμών, εκλεγμένοι στα Τοπικά Συμβούλια, εκφράζουν τηνστήριξή τους στον Κώστα Πελετίδη και την διάθεσή τους να συνεργαστούν το επόμενο διάστημα μαζί του.

Δεκάδες είναι οι συναντήσεις και τα τηλεφωνήματα, στα οποία μεταφέρουν και κατ’ ιδίαν τα ίδια μηνύματα στον Δήμαρχο. Σας αναφέρω μία μόνο χαρακτηριστική περίπτωση. Στην Δημοτική Κοινότητα Αραχωβιτίκων, το ψηφοδέλτιο «Γέφυρα Ενότητας Αραχωβιτίκων», δήλωσε την στήριξή του στον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και μας ζήτησε να το ανακοινώσουμε. Την Κυριακή περιμένουμε μια μεγάλη νίκη του Πατραϊκού λαού.

Ο Δήμαρχος Πατρέων και η Δημοτική του ομάδα θα παραμείνουν στο πλευρό του πατραϊκού λαού, θα συνεχίσουν με γνώμονα τις ανάγκες των απλών λαϊκών ανθρώπων, που στενάζουν από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν διαχρονικά οι κυβερνήσεις. Ο Δήμαρχος δεν θα αλλάξει στρατόπεδο, θα συνεχίσει αταλάντευτα στο δρόμο για την ικανοποίηση όλων των λαϊκών αναγκών.

Αν με την ψήφο του Πατραϊκού λαού, είμαστε εμείς ξανά η Δημοτική Αρχή, έχουμε μπροστά μας μια τετραετία, που ξεκινάει με έργα ύψους 200 εκατ. ευρώ, έργα που θα αλλάξουν την ζωή μας, θα ομορφύνουν την πόλη μας και θα δημιουργήσουν τη δυνατότητα να ζουν καλύτερα οι συνδημότες μας.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, απευθύνει κάλεσμα στον Πατραϊκό λαό και τον καλεί την Κυριακή, να πλημμυρίσει τις κάλπες με τα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο. Τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».