Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, μετά την τραγωδία στο Μοσχάτο, για τον 43χρονο ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση του 14χρονου κοριτσιού που έβαλε τέλος στην ζωή του πέφτοντας στις ράγες του τρένου.

Όπως είχε γίνει γνωστό την Τρίτη (28/05), στις Αρχές υπήρχαν πληροφορίες ότι εκτός από την 14χρονη που αυτοκτόνησε και άλλο ένα κορίτσι 16 ετών, υπάρχει και άλλη μια ανήλικη που κατά πάσα πιθανότητα να είχε πέσει θύμα του 43χρονου. Την Δευτέρα (27/05) λοιπόν φαίνεται να εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Αττικής, στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, μια οικογένεια από την ευρύτερη περιοχή, υποστηρίζοντας ότι πιθανώς να είχε πλησιάσει και το δικό τους παιδί ο 43χρονος.

Άλλαξε συμπεριφορά, αργούσε να γυρίσει σπίτι

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της ανήλικης εξέφρασαν στις Αρχές την ανησυχία τους, καθώς το ανήλικο παιδί τους μετά την τραγωδία στο Μοσχάτο άλλαξε απότομα συμπεριφορά και κλείστηκε στον εαυτό της. Μάλιστα όπως είπαν, όταν η κόρη τους πήγαινε συχνά στο κατάστημα του κατηγορούμενου αργούσε να επιστρέψει σπίτι.

Με την σειρά τους, οι αστυνομικοί έστειλαν άμεσα τους γονείς στον αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος και χειρίζεται την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, διέταξε προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό.