Παρά τη στήριξη, μεταξύ άλλων, της διάσημης κόρης του Νάντιας Μπουλέ, ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου δεν κατάφερε να περάσει στον β΄γυρο των δημοτικών εκλογών.

Ο Γιάννης Μπουλές που διετέλεσε δήμαρχος στη Ναύπακτο από το 2010 ως το 2014 θέλησε να διεκδικήσει και πάλι τον δήμο της πόλης στις δημοτικές εκλογές της περασμένης Κυριακής. Στο πλευρό του και η διάσημη κόρη του, Νάντια Μπουλέ, που βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Ναύπακτο για ψηφίσει και να τον στηρίξει το βράδυ των εκλογών.

Απ' ότι φαίνεται μάλιστα, η Νάντια Μπουλέ επέστρεψε από το ταξίδι της στην Ποτογαλία και βρέθηκε κατευθείαν στη Ναύπακτο για τις δημοτικές εκλογές. «Κυριακή στο χωριό. Για να ασκήσω κι εγώ το εκλογικό μου δικαίωμα και να αναλάβω την ευθύνη απέναντι στον εαυτό μου και την κοινωνία στην οποία θέλω να ζω» έγραφε την ημέρα των δημοτικών εκλογών σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Θυμάμαι τη γιαγιά μου να λέει ότι ήταν πάνω από 30 όταν μπόρεσε να ψηφίσει ως γυναίκα για πρώτη φορά. Δεν είναι δεδομένα τα πράγματα στη ζωή, ας μην το ξεχνάμε αυτό» συνέχιζε η Νάντια Μπουλέ.

Τρίτος ο πατέρας της Νάντιας Μπουλέ στις δημοτικές εκλογές

Ωστόσο, παρά την ικανοποιητική επίδοση, ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου και πατέρας της Νάντιας Μπουλέ απέσπασε ποσοστό 18,24% και έτσι δεν περνά στον β' γύρο την ερχόμενη Κυριακή.

«Με έχει απορροφήσει η Ναύπακτος και όταν ανεβαίνω στην Αθήνα η Νάντια με περιφρονεί» είπε ο Γιάννης Μπουλές για την κόρη του σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Ελένη» από τη Ναύπακτο που προβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Σε αυτή τη συνέντευξη η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε πως δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τη μητέρα της.