Οι ταινίες από 30/05/2019 έως 05/06/2019 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

Rocketman

Το Rocketman είναι ένα επικό μιούζικαλ φαντασίας για την απίθανη ιστορία των πρώτων χρόνων της καριέρας του Έλτον Τζον. Η ταινία ακολουθεί το μεγαλειώδες ταξίδι της μεταμόρφωσης του Ρέτζιναλντ Ντουάιτ από ντροπαλό πιανίστα στον παγκόσμιο σταρ Έλτον Τζον. Πρόκειται για την ιστορία τού πώς ένα αγόρι από μια μικρή πόλη γίνεται μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της μουσικής και της ποπ κουλτούρας γενικότερα.

Σκηνοθεσία: Ντέξτερ Φλέτσερ

Πρωταγωνιστές: Τάρον Έτζερτον, Τζέιμι Μπελ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Τζέμα Τζόουνς

Κατηγορία: Βιογραφία, Δράμα

Καταλληλότητα: K15

Διάρκεια: 2.01

Godzilla II King of the Monsters / Γκοτζίλα ΙΙ Ο Βασιλιάς των Τεράτων ΚΑΙ ΣΕ 3D

Στο ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΙΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ παρακολουθούμε τις προσπάθειες της Monarch, μιας κρυφής ζωολογικής ομάδας που παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη και τη δράση μυθικών πλασμάτων που ζουν στο βυθό της θάλασσας. Ανάμεσα σε αυτά, είναι ο Godzilla που θα επιστρατευτεί και πάλι υπέρ της ανθρωπότητας, καθώς θα αντιμετωπίσει τέρατα όπως τους Mothra, Rodan αλλά και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο βασιλιά Ghidorah. Οι μάχες του θα παίξουν θεμελιώδη ρόλο στην ισορροπία του πλανήτη και το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Ντάουερτι

Πρωταγωνιστές: Βέρα Φαρμίγκα, Κεν Γουατανάμπι, Σάλι Χόκινς, Κάιλ Τσάντλερ, Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Τόμας Μίντλντιτς, Τσαρλς Ντανς, Ο’ Σι Τζάκσον Τζούνιορ,  Αίσα Χιντς, Ζανγκ Ζιγί

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Καταλληλότητα: K12

Διάρκεια: 2.11

MA

Η βραβευμένη με Όσκαρ Οκτάβια Σπένσερ είναι η μοναχική Σου Αν, που μένει σε μια ήσυχη πόλη του Οχάιο. Όταν η έφηβη Μάγκι (Νταϊάν Σίλβερς, Glass) της ζητάει να αγοράσει αλκοόλ για εκείνη και την παρέα της, η Σου Αν βρίσκει την ευκαιρία να κάνει… νέους φίλους. Και έτσι παραχωρεί στα παιδιά το υπόγειο του σπιτιού της έτσι ώστε να είναι ασφαλή και να μην οδηγούν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Όμως υπάρχουν και κάποιοι κανόνες: Ένα από τα παιδιά πρέπει να παραμείνει νηφάλιο. Δεν πρέπει να βλασφημούν. Δεν πρέπει να ανέβουν στον επάνω όροφο. Και πρέπει να την φωνάζουν «Mα». Σταδιακά η φιλοξενία της Ma αρχίζει να γίνεται εμμονή και αυτό που αρχικά φάνταζε ως το τέλειο εφηβικό όνειρο αρχίζει να γίνεται εφιάλτης. Το σπίτι της Mα μεταμορφώνεται από το καλύτερο μέρος της πόλης, στο χειρότερο μέρος της Γης!

Σκηνοθεσία: Τέιτ Τέιλορ

Πρωταγωνιστές: Οκτάβια Σπένσερ, Τζούλιετ Λιούις, Νταιάνα Σίλβερς, Λουκ Έβανς, ΜακΚέιλι Μίλερ

Κατηγορία: Θρίλερ

Καταλληλότητα: K18

Διάρκεια: 1.39

The Beach Bum / Ο Παραλίας

Ο σκηνοθέτης του «Spring Breakers» Χάρμονι Κορίν επιστρέφει με ακόμα μια ατίθαση και γεμάτη χρώμα ταινία, με φόντο τη μεθυστική Κούβα και την ηλιόλουστη Φλόριντα και με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Μάθιου ΜακΚόναχεϊ. Η ταινία ακολουθεί τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Moondog, ενός αξιαγάπητου και ασυμβίβαστου συγγραφέα που ζει τη μεγάλη ζωή με τους δικούς του όρους, μη λογαριάζοντας κανόνες και «πρέπει».

Σκηνοθεσία: Χάρμονι Κορίν

Πρωταγωνιστές: Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Ζακ Έφρον, Άιλα Φίσερ, Snoop Dog, Μάρτιν Λόρενς, Τζόνα Χιλ

Κατηγορία: Κωμωδία

Καταλληλότητα: K15

Διάρκεια: 1.35’

Aladdin / Αλαντίν (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ & ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΣΕ 3D

Η καινούργια εντυπωσιακή live-action μεταφορά από ένα κλασσικό παραμύθι της Disney, είναι αυτή τη φορά ο «ΑΛΑΝΤΙΝ», που ακολουθεί την ιστορία του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Aladdin (Mena Massoud), της θαρραλέας και αποφασιστικής Jasmine (Naomi Scott) και του Genie (Will Smith) που μπορεί να είναι και εκείνο που θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους.

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι

Πρωταγωνιστές: Ναόμι Σκοτ, Γουίλ Σμιθ, Άλαν Τούντικ, Μένα Μασούντ, Νασίμ Πεντράντ, Μπίλι Μάγκνουσεν, Νέιβιντ Νέγκαμπαν

Κατηγορία: Οικογενειακή, Φαντασίας

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 2.08

Long Shot / Μια Απίθανη Σχέση

Εκείνος, συγγραφέας σκληρών πολιτικών λόγων με ταλέντο στους μπελάδες. Εκείνη, κορυφαία διπλωμάτης με ταλέντο σε... όλα. Όταν ο Φρεντ Φλάρσκι (Σεθ Ρόγκεν) ξανασυναντά τον πρώτο του έρωτα που τυχαίνει να είναι επίσης Υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής, τη Σάρλοτ Φιλντ (Σαρλίζ Θερόν), την γοητεύει με το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ και τις αναμνήσεις του από τον νεανικό της ιδεαλισμό. Καθώς εκείνη είναι έτοιμη να βάλει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, προσλαμβάνει τον Φρεντ για να δώσει ζωντάνια στους προεκλογικούς της λόγους και η παράφορη χημεία τους οδηγεί σε ένα παράνομο, αστείο και επεισοδιακό ειδύλλιο ανά τον κόσμο δίνοντας νέο νόημα στην έννοια «διεθνείς σχέσεις». Η απερίσκεπτη ανεμελιά του Φρεντ όμως θα μπορούσε να καταστρέψει την καμπάνια πριν καν ξεκινήσει…

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Λεβίν

Πρωταγωνιστές: Σαρλίζ Θερόν, Σεθ Ρόγκεν, Ο’Σι Τζάκσον Τζούνιορ, Άντι Σέρκις, Τζουν Νταϊάν Ράφαελ, Μπόμπ  Όντενκερκ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ

Κατηγορία: Κωμωδία

Καταλληλότητα: K15

Διάρκεια: 1.55’

John Wick: Chapter 3 – Parabellum / John Wick: Κεφάλαιο 3

Ο ασταμάτητος JOHN WICK επιστρέφει στο τρίτο μέρος του πετυχημένου  και γεμάτου αδρεναλίνη franchise,  πιο εκδικητικός από ποτέ. Σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και  σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι

Πρωταγωνιστές: Κιάνου Ριβς, Χάλι Μπέρι, Λώρενς Φίσμπερν, Μαρκ Ντακάσκος, Λανς Ρέντικ, Σαΐντ Ταγκμάουι, Τζερόμ Φλιν, Τζέισον Μαντζούκας, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Αντζέλικα Χιούστον, Ίαν ΜακΣέιν

Κατηγορία: Δράσης

Καταλληλότητα: K15

Διάρκεια: 2.10

UglyDolls / Τα Ασχημογλυκούλια (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Πολύ καιρό πριν, οι κούκλες δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ζεστασιά και αγάπη στα παιδιά. Από που όμως προέρχονται οι κούκλες; Κάπου ανάμεσα στο τέλος της γραμμής συναρμολόγησης και το ράφι των παιχνιδιών στα καταστήματα υπάρχει μια μαγευτική γη όπου ζουν όλες οι κούκλες. Όμως, μέχρι σήμερα καμία από όσες φτάνουν στα παιδιά δεν προέρχεται από την Ασχημούπολη, το μέρος όπου ζουν όλες οι αταίριαστες, παρατημένες και ατελείς κούκλες. Ανάμεσα τους οι Οξ, Μόξι, Γουέιτζ, Μπάμπο, Παγερίδας και Τυχερίδας. Όλες τους είναι ευχάριστα αδαείς για τις ιδιαιτερότητές τους και έχουν μια ευτυχή άγνοια για κάθε ζωή έξω από την πόλη τους που είναι γεμάτη κέφι, τεράστιες γιορτές και ακόμα μεγαλύτερα πάρτι. Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η ατέλεια, κανείς δεν κρίνει κανέναν.

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Πέτρος Δαμουλής

Ακούγονται οι: Ειρήνη Ψυχράμη, Άρης Πλασκασοβίτης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Αποστόλης Ψυχράμης, Δημήτρης Μάριζας, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πηνελόπη Σκαλκώτου

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.30’

Missing Link / Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ (Αντιγόνη Ψυχράμη) που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Κρις Μπάτλερ

Ακούγονται οι: Χιου Τζάκμαν, Ζακ Γαλιφιανάκης, Ζόε Σαλντάνα, Έμα Τόμσον, Τίμοθι Όλιφαντ, Στίβεν Φράι

Σκηνοθετική Επιμέλεια στα Ελληνικά: Ηλίας Ζερβός

Ακούγονται οι: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Κωστής Μαραβέγιας, Αντιγόνη Ψυχράμη, Ηλίας Ζερβός, Κώστας Δαρλάσης, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Στεφόπουλος, Βίνα Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Κώστας Αποστολίδης, Ειρήνη Μακρή

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.34

How to Train Your Dragon 3 / Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3 (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Η σειρά ταινιών «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» ολοκληρώνουν την πετυχημένη τριλογία τους, με τη νέα αυτή περιπέτεια! Στη νέα ταινία, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου μπορούν να ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τους. Όμως, ο κίνδυνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και η πιο σκοτεινή απειλή θα ταράξει την ισορροπία της καλά κρυμμένης αυτής πόλης, όσο και του νησιού Μπερκ. Ο Ψάρης και ο Φαφούτης καλούνται να αφήσουν την ασφάλεια του μοναδικού σπιτιού που έχουν γνωρίσει, για ένα δύσκολο ταξίδι με προορισμό τη συναρπαστική μάχη σε μυθικούς κόσμους, απέναντι στο τρομερό κακό που απειλεί τους πάντες. Το πεπρωμένο τους θα είναι να παλέψουν ενωμένοι, με αυταπάρνηση, μέχρι τα βάθη της Γης, για όλες τις «αξίες» που έχουν αποκτήσει μαζί στις περιπέτειές τους και για όλα όσα έχουν μάθει να θεωρούν «ιδανικά». Κάπως έτσι θα δοκιμαστεί καθοριστικά και η δύναμη της φιλίας τους.

Σκηνοθεσία: Ντιν ΝτεΜπλουά

Ακούγονται οι:

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.44’


Πρόγραμμα:

Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.

 


Επικοινωνία: