Φέτος, η μικτή τετράφωνη Χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών συμπληρώνει 35 χρονιά δημιουργικής καλλιτεχνικής παρουσίας και εορτάζει αυτή την επέτειο συμμετέχοντας στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2019 του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών και ώρα 20.30, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

Η Χορωδία, πλαισιωμένη από δεκαμελή ορχήστρα και με Καλλιτεχνική Διευθύντρια την κα Λίνα Γερονίκου θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με απάνθισμα από παλιότερα αφιερώματα σε καταξιωμένους  Έλληνες  δημιουργούς  (Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Χρ. Λεοντή, Ηλ. Ανδριόπουλο, Μ. Πλέσσα…), έργα συνθετών του κλασσικού ρεπερτορίου αλλά και δημοφιλή έργα σύγχρονων ξένων δημιουργών.

Η Διοικούσα Επιτροπή και τα μέλη της χορωδίας απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στους φίλους της χορωδιακής μουσικής και ιδιαίτερα σε παλαιότερα μέλη της, να τιμήσουν με την παρουσία τους την επετειακή αυτή συναυλία, και να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 35 όμορφα χρόνια λειτουργίας της Χορωδίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Να σημειώσουμε πως ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας βρίσκεται το patrasevents.gr.