Ένα τρομερό περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση από το Μεξικό με προορισμό την Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, ένας 42χρονος πέθανε την ώρα του ταξιδιού, αφού όπως διαπιστώθηκε μετέπειτα είχε καταπιεί περισσότερα από 200 σακουλάκια με ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της μεξικανικής πολιτείας Σονόρα ο άνδρας είχε επιβιβαστεί στη Μπογκοτά, άλλαξε αεροσκάφος στο Μεξικό και είχε τελικό προορισμό τη Ναρίτα, στην κεντρική Ιαπωνία.

Αναγκαστική προσγείωση

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, λόγω της κατάστασης της υγείας του 42χρονου Ιάπωνα αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Χερμοσίγιο, στην πρωτεύουσα της πολιτείας Σονόρα.

«Το πλήρωμα συνειδητοποίησε ότι ένας επιβάτης είχε σπασμούς και ζήτησε την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο Χερμοσίγιο», τόνισε η εισαγγελία στην ανακοίνωση της.

Τα σακουλάκια περιείχαν κοκαΐνη

Μετά την προσγείωση, γιατροί που είχαν σπεύσει για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον 42χρονο διαπίστωσαν τον θάνατό του. Σημειώνεται, ότι μετέπειτα από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, αποκαλύφθηκε ότι ο θάνατός του Ιάπωνα, επήλθε από υπερβολική δόση, έπειτα από την κατάποση των σακουλιών που περιείχαν ναρκωτικά και συγκεκριμένα κοκαΐνη.