Σε δύο σημαντικές μεταγραφές προχώρησε η Νάπολη Πατρών ενόψει του "Euro Winners Challenge". Συγκεκριμένα ο ένας είναι ο Σεργκέι Πανίκιν που για 2η συνεχόμενη χρονιά, θα αγωνιστεί με τα "γαλάζια" της Νάπολης στο Ναζαρέ της Πορτογαλίας.

Ο Ρώσος άσσος, γεννημένος στις 23 Φεβρουαρίου του 1991, στο Χίμκι της Περιφέρειας της Μόσχας, προερχόμενος από την CSKA MOSCOW, μετά την περσινή χρονιά, συνεχίζει στην ομάδα και θα την ενισχύσει και αυτή τη φορά. Μάλιστα πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην Πάτρα για το "1st Spyros Avramis beach soccer cup" και αγωνίστηκε στα εγκαίνια του γηπέδου.

"Αν και 100% επαγγελματίας, με όλα τα στοιχεία που μπορεί να χαρακτηρίσουν έναν αθλητή από την χώρα των τσάρων, το ενδιαφέρον του και η ανιδιοτελής του αγάπη για την ομάδα μας, τον καθιστούν όχι απλά έναν παίκτη της Νάπολη, αλλά έναν από εμάς, έναν πραγματικό αδερφό μας" αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Νάπολη Πατρών. 

Εξάλλου η Πατρινή ομάδα πήρε και τον Ισπανό Ντομίνγκο Καμπρέρα Ακόστα. Γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου του 1998 στο Μαζαρόν της Μούρθια, ο 21χρονος μέσος αποτελεί το νέο αίμα των "φούριας ρόχας" και τον ακολουθούν εξαιρετικές κριτικές.

Ο Ακόστα ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα beach soccer της Ισπανίας από to 2016. Συμμετείχε σε πολλές διοργανώσεις και στο "Huawei Intercontinental Beach Soccer Cup" που έλαβε χώρα στο Ντουμπάι το 2018, στο τουρνουά των 8 ομάδων από 5 διαφορετικές Ηπείρους.

Αγωνιζόταν στην ομάδα της περιοχής του, την Playas de Mazarrón BS και στο Ναζαρέ θα αγωνιστεί με το Νο20 στην πλάτη, στην γαλάζια φανέλα της Νάπολη Πατρών.