Ευχάριστα νέα για τους συντελεστές αλλά και τους τηλεθεατές βεβαίως βεβαίως που έχουν αποδείξει πως η σειρά του ALPHA εξακολουθεί να είναι από τις αγαπημένες τους.

Μπορεί λοιπόν τα στελέχη του σταθμού να αποφάσισαν το τέλος της άλλης αγαπημένης σειράς, της «Το σόι σου», αλλά τουλάχιστον για τη «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» πήραν σωστή απόφαση.

Πριν το τέλος της προηγούμενης βδομάδας μάλιστα ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του σταθμού στους συντελεστές ότι θα συνεχίσουν να… μουρμουράνε και την επόμενη σεζόν. Αν και πέρυσι τέτοιο καιρό χρειάστηκε παρέμβαση από ψηλά… πολύ ψηλά για να παραμείνει στο πρόγραμμα του σταθμού αυτή τη φορά τα στελέχη αποφάσισαν να μην ξαναμπούν στην ίδια… διαδικασία και έδωσαν… από μόνοι τους το «πράσινο φως» για την παραγωγή έβδομου κύκλου.

Έτσι λοιπόν ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) με τη Βουλίτσα του (Ελένη Κοκκίδου), ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) με την «κυρά Καίτη» του (Κλέλια Ρένεση, ο Μπάμπης (Σπύρος Τσεκούρας) με την Ξένια του (Άννα Κουτσαφτίκη) και ο Άγγελος (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) με τη Βέλη του (Μαρία Χάνου) θα συνεχίσουν να μουρμουράνε για ακόμα μία σεζόν κάνοντας τους τηλεθεατές να περνούν καλά…!

Πηγή: newsit.gr